Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 42

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Bence aracta guzel adam isi biliyo bira ve bavullar la heryere gider zaten ;D
ADK

ReDDeviL

ADK

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ilkarabam6n

baki çelik

uzun zamandır satılık bu araç satamadı gitti adam yav  :-[  gerçi kaput uzatma ve araç içi ızgara renklendirmesi kötü olmuş ama 117.000 deyse gidip bakmak gerek diye düşünüyorum ayrıca tesisattda güzel duruyo

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: d3n1s - 25 Aralık 2010, 01:45:12
üzerine bu kadar para ve emek harcanmış bir GTi için fiyat biraz düşük sanki, milletin almamasının bir sebebi vardır

patates te ondan D: Tom kovalarken jerry de bi yerlere girmiştir belki :D Anlayana :) Ulan okadar yükledim demiş atmış tutmuş buji kablosu uydurma bu nasıl bi tezat ?
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

d3n1s

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 25 Aralık 2010, 14:00:30
patates te ondan D: Tom kovalarken jerry de bi yerlere girmiştir belki :D Anlayana :) Ulan okadar yükledim demiş atmış tutmuş buji kablosu uydurma bu nasıl bi tezat ?

Anlayanın hali başka oluyo tabi ;) bu arada yorumun beni benden aldı, Jerry duvardaki deliğe giricem derken tutturamamış diyosun yani ;D