Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 275

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan_mk3

MGY  de ortalık malı oldu ne oluyo bu araca anlamıyorum...  :-[ :-[ :-[ :-[

GTİ MEHMET

adam daha almanya yazmasını bilmiyo zaten sıkmayın canınızı boş verin kimse almaz olur biter :) :)

panik

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 16 Temmuz 2012, 15:48:36
adam daha almanya yazmasını bilmiyo zaten sıkmayın canınızı boş verin kimse almaz olur biter :) :)
len ondan mı canım sıkıldı sanki? ;D ;D
ben parasız pulsuz çıldırıyom adam yapmış, nasıl yazarsa yazsın... :D :D :D

GTİ MEHMET

tamam diyomya işte takma kafana benim onu almaya 3 liram eksik saten :) :)

GTİ MEHMET

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

iko

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 17 Temmuz 2012, 12:03:18
doğrumu gerçekten acabaya ben inanmak istiyorum :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-rahmetli-cumhur-baskani-turgut-ozal-in-araci-kacirilmaz-firsat-90833260/detay

Abi gerçekten Özal'ın arabası benim gtila takas istemişti gidip görmüştük aracı.. Bavaria mı ne modeli de..Logoları üzerindeydi hala.. :)

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: iko - 17 Temmuz 2012, 12:45:59
Abi gerçekten Özal'ın arabası benim gtila takas istemişti gidip görmüştük aracı.. Bavaria mı ne modeli de..Logoları üzerindeydi hala.. :)
:tamamdir :tamamdir keşke özalın sağlığında etserydinz takas :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 17 Temmuz 2012, 12:03:18
doğrumu gerçekten acabaya ben inanmak istiyorum :) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-rahmetli-cumhur-baskani-turgut-ozal-in-araci-kacirilmaz-firsat-90833260/detay

Özal ın özel aracı Mercedes E kasa idi arkadaşlar.. Hatta reklam bile çekilmişti çocukluğumda çok iyi hatırlıyorum..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"