Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 161

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MeTHea35

MeTHea35

geçen facebook'ta bi sayfada vardı ilanı bu aracın ruhsatı yokmuş  :D

alper19

Alıntı yapılan: boralp - 31 Ekim 2011, 17:05:11
bu nedir ya?bunun bir yaptırımı yok mu?hırlı mıdır hırsız mıdır?
:tamamdir haklisin baskan ne bicim is bu  :t

TEYOLOGY

yahu arkadaş böyle bir rezillik olamaz. kullanılan Türkçe bir yana 2008 model aracın hala jelatininin durduğunu iddia eden abimiz, öyle sanıyorum ki mutfaklarda kullanılan jelatin ile (kendi tabiriyle çilatin) aracın içini kaplamış.

O BİR DEXTER

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arabam-cok-temiz-olup-gorulmeye-deyer-63050024/detay/

edit: söylemeyi unuttum. aracımız çiziklerden dolayı komple boyalı ama daha  koltuklardaki jelatini duruyor (!)
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

MeTHea35

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 01 Kasım 2011, 13:08:38
yahu arkadaş böyle bir rezillik olamaz. kullanılan Türkçe bir yana 2008 model aracın hala jelatininin durduğunu iddia eden abimiz, öyle sanıyorum ki mutfaklarda kullanılan jelatin ile (kendi tabiriyle çilatin) aracın içini kaplamış.

O BİR DEXTER

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-arabam-cok-temiz-olup-gorulmeye-deyer-63050024/detay/

edit: söylemeyi unuttum. aracımız çiziklerden dolayı komple boyalı ama daha  koltuklardaki jelatini duruyor (!)
çilatını bilenem duruyor  ;D ;D arabayı oyle mi kullanmıs  :D :D

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 01 Kasım 2011, 15:36:16
çilatını bilenem duruyor  ;D ;D arabayı oyle mi kullanmıs  :D :D

valla bence folyo ile kaplanmış. hoş eğer yanılıyorsam durum daha vahim demektir. 3 senedir Adana gibi bir ilin sıcağında yazın o arabayı o naylonlarla nasıl kullandın be adam?  merak etmeden duramıyor insan. pişikten dolayı satıyordur zannediyorum.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.