Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 136

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

VW Sakarya Facebook Sayfası

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cabrio63 - 06 Ağustos 2011, 00:53:49
Orjinal klimalı vizesi yeni 1988 - Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'da - 52760453
modeli anlayan var mı

Namı diyar VW FOX..  Amcam önden kaza yapınca bulamamış parçaları ortaya çoban salata yapmış :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

önden nissan sunny ye çok benziyo

cengizhan_mk3

zuhaaa ;D ;D ;D  Birde şöyle demek lazım Her Malın Bir Alıcısı Muhakkak Vardır..  :tavazn:  İlginç ilanlar ama Bence fazla yerin dibine vurmayalım arkadaşlar  ;) Eşimiz dostumuz olur Maksadında  ;) :tamamdir :tamamdir

ALPER.

hamit abi sahibindende bu kadar takıldığına göre jetta gidici bu aralar  ;D

serhat

harbiden ne kupon ama töbe töbe mındar etmiş arabayı önü western filmlerindeki trenlere benziyo :D
WOLFSBURG STYLE ;)

AG0463

Alıntı yapılan: Onamdar - 31 Temmuz 2011, 21:30:20
Pontiac 6000 Coupe 1974 Model 500.000 USD Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 46852623

Fiber katliamındda son nokta  >:D

bu araç tüvtürk muayenesinde bizim önümüzdeydi. sesi cok guzel gerçekten :D ama muayeneden geçebildi mi ona dair şüphelerim var =))
GTD

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: AG0463 - 07 Ağustos 2011, 18:35:43
bu araç tüvtürk muayenesinde bizim önümüzdeydi. sesi cok guzel gerçekten :D ama muayeneden geçebildi mi ona dair şüphelerim var =))

valla muayenesini bilemiyorum. tüvtürk yürüyen noel araçlarının ya da düğün salonlarının trafiğe çıkmasına izin vermeyebilir.

o arka ışıklar ne öyle arkadaş ya?
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.