Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 131

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Alıntı yapılan: e12 - 26 Temmuz 2011, 17:23:06
ilkermi?hangı ılker?
burdan arac sahıbıne seslenıyorum bana ozelden son olur fıyatını ve detaylı bılgılerını yollarsa cok sevınırım.... :tamamdir :sevgi:

balıkesirli olan ilker gtd tako için kafanı ütüledik ya bir ara :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ThE_Unforgiven

Araba benim. Aracin alis fiyati 7750 tl dir ben komple on takin direksiyon kutusu frenler amotrisorleri degistirdim. Km sayiyordu deigtirdim Depo gostermiyordu samandira aldim.Aynalari degistirdim uzerinde reno aynasi vardi. Bunlarla birlikte 8500 e geldi. Ona gore fiyat yazdim bende ilgilene varsa buyursun gelsin gorebilir. Motorunu zaten ilker sifir yaptirmisti
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

Araci satma nedenimde Tek kapi sunrooflu arac alicam birde benzinli alicam tabi ufaktan biseyler yapicam ;)

suskun

H.G WORKS

e12

:tamamdir :sevgi: ;D
Alıntı yapılan: nizam - 26 Temmuz 2011, 17:34:39
balıkesirli olan ilker gtd tako için kafanı ütüledik ya bir ara :)

ThE_Unforgiven

e12

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 27 Temmuz 2011, 09:31:35
pm attim ama donus yapmadiniz :)
arayan arkadasıma verdıgınız bılgılerı ılettım yogunluktan sıze donus yapamadım ılgınıze tesekkurler bende artık bızım arkadaslardan haber beklıyorum gorusmek uzere...

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: e12 - 27 Temmuz 2011, 17:56:36
arayan arkadasıma verdıgınız bılgılerı ılettım yogunluktan sıze donus yapamadım ılgınıze tesekkurler bende artık bızım arkadaslardan haber beklıyorum gorusmek uzere...

ok

gültekin77

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Temmuz 2011, 17:38:53
Araba benim. Aracin alis fiyati 7750 tl dir ben komple on takin direksiyon kutusu frenler amotrisorleri degistirdim. Km sayiyordu deigtirdim Depo gostermiyordu samandira aldim.Aynalari degistirdim uzerinde reno aynasi vardi. Bunlarla birlikte 8500 e geldi. Ona gore fiyat yazdim bende ilgilene varsa buyursun gelsin gorebilir. Motorunu zaten ilker sifir yaptirmisti

Bu araç baya bi toplandı,bundan sonra alacak olan keyfe keder extra şeyler katıp keyfini sürecek artık. :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.