Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar - Sayfa 75

Sahibinden.com'daki İlginç İlanlar

Başlatan GolfMk1Diesel, 21 Temmuz 2010, 16:42:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

Alıntı yapılan: boralp - 19 Mart 2011, 14:14:51
doğru diyon da kardeşim, insanın canı çekiyor ya, dün gece ilandaki eclipsenin bütün speclerini çıkarttım, parça bulmak imkansıza yakınmış, yurtdısından gelenin de uymaması falan. Çok seviyorum bu tip tasarım harikası araçları

hacı gidersin amerikaya master'a orada alırsın gazını ;) TR'de para babası olman lazım eclipse'e binmek için, dediğin sebeplerden ötürü

ALPER.

öyle hacı,adamın diğer ilanların da baskı balata seti var satılık.Araca almış uymamış, direk ofsayt :D

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

cavanozz

Alıntı yapılan: gültekin77 - 19 Mart 2011, 17:23:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-saygin-dan-turkiye-de-tek-sadece-10-bin-de-golf-1-6-comfortline-45208258/detay

Sıfır GOLF IV isteyene :)

aracınızın sıfırı çıksa alırmısınız diye bir konu vardı, tam ona uyan bir ilan..   bu aracın böyle kalmasının nedenini çok merak ettim..
yeni yine yeniden..!! 8)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: cavanozz - 20 Mart 2011, 00:12:58
aracınızın sıfırı çıksa alırmısınız diye bir konu vardı, tam ona uyan bir ilan..   bu aracın böyle kalmasının nedenini çok merak ettim..
Alan adam ölmüştür  oğullarıda satmışlardır dicem ama hiç kimse böyle bi arabayı satmaz  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

d3n1s

Alıntı yapılan: cavanozz - 20 Mart 2011, 00:12:58

adam yurt dışında yaşıyordur, buraya geldiğinde de bunu kullanıyordur, mesela?

Mk1GTI

Bence o iş çakma :D :D 1,6SR makina ama kadran 260 bu normalmidir sizce.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 20 Mart 2011, 16:56:56
Bence o iş çakma :D :D 1,6SR makina ama kadran 260 bu normalmidir sizce.
;) ;) :tamamdir :sevgi:

Mk1GTI

Alıntı yapılan: e12 - 20 Mart 2011, 17:56:16
;) ;) :tamamdir :sevgi:

Erdinç baktımda diğer ilanlardada 1,6SR lerde 260 kadranlılar var demekki oluyormuş ama nasıl iştir anlamadım bzim arkadaşın 1,6sr snde 220 kadran var. Acaba optionlara göremi böyle bir farklılıklar oluyor.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 20 Mart 2011, 18:35:53
Erdinç baktımda diğer ilanlardada 1,6SR lerde 260 kadranlılar var demekki oluyormuş ama nasıl iştir anlamadım bzim arkadaşın 1,6sr snde 220 kadran var. Acaba optionlara göremi böyle bir farklılıklar oluyor.
bende oyle bılıyordum senın yazdıgını gorunce baktım evet bı kacında kadran 260?ama nasıl iş bılmıyorum ne optıonu olabılırkı fark ne acaba?