×

Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bu Nedir Yaaaaa G60 Dizel... - Sayfa 2
 

Bu Nedir Yaaaaa G60 Dizel...

Başlatan mami6848, 05 Aralık 2010, 10:22:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 07 Aralık 2010, 23:30:10
Erşan Abi ? : ???

Abi kullanıldı 1.9 TDI ya, ne yaptın sen ? ???

Bilmediğimiz bir mk2 varsa göster birkan bizde bilelim..  Mk2 de 1600cc 80ps TDI motordan başka kullanılmadı.. 80PS te intercooler var diye gerisi 70ps hep.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MeTHea35

bnimde bıldıgım kadarıyla orjinal olarak mk2 de1.9 motor kullanılmadı Tdi dersen 1.6 mevcut

Mk1GTI

 1600cc GTD Full donanım 70ps  1600cc TDI Full donanım çift yağlamalı kapak intercooler 80ps bunlarda son yıllarda 89-92 model. Benim bilgim bu şekilde.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 08 Aralık 2010, 13:19:58
Bilmediğimiz bir mk2 varsa göster birkan bizde bilelim..  Mk2 de 1600cc 80ps TDI motordan başka kullanılmadı.. 80PS te intercooler var diye gerisi 70ps hep.

Erşan abi 1.9 tdı motorlar var mk2 de bildiğim kadarıyla  ??? :-\.. Motor kodu hafızamda değil.

Ha bende yanlış biliyo olabilirim bilen kişiler varsa yazsınlar buraya öğrenmiş oluruz abim...
Kılıçoğlu Garage.

taha_jetta80

motor kodu 1Z yada AAZ dir onlarda mk3 1,9 GTD lerde çıktı aslında orj den daha 1,9 GTD ben görmedim  ama ilanlarda 1,9 GTD orj diye yazanlar var arabanın ilk sahibi olmadıklarını düşündüğümüzde mutlaka bir türkün elinin deydiği ve bu şekilde 1,9 GTD olduğunu düşünüyorum. Orj den fabrika çıkışı 1,9 GTD üretilmedi diye biliyorum.

suskun

#20
aynen katılıyorum fabrika çıkışı
1.9 tdı motor yok mk 2 de
ilanlarda gördüğümüz yada dışarda rasladığımız caddy motoru yani sonradan atma ben geçengün gördüm daha eski caddy lerin motorundan atmış adam ruhsatada işletmiş zamanında benimle iddalaştı orjinal diye
H.G WORKS

VWci

doppelwopper'a bakın orada motorlar ne olduğu yazıyor...