Golf Mk 1-2 veya Scirocco Mk 2 Aranıyor

Başlatan MuYMuY, 15 Temmuz 2010, 14:59:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Aslında ekonomik sıkıntılarımız olmasa satılacak modeller değiller çok güzel zevkli sağlam ve estetik modeller mk1 ve mk2 ler o yüzden kıymetini bilmek lazım.. Bir çocuk gibi şefkat isterler sen onu üzmessen oda seni bir ömür üzmez... Ay çok dokunaklı oldu be ağlıyacam :P :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

barkit

Alıntı yapılan: nizam - 15 Temmuz 2010, 17:30:24
manta nasıl birsey abi var mı resim filan
yok resmı elımde,zaten ınternetten degıl,ama beyaz,turuncu jantları var,cok ellenmemıs allahtan,rengının beyaz olması sadece benı rahatsız ettı hele pek kaporta parcası olmayan aarabanın ama detaylı ınceleyınce farkettım 2 3 ufak darbenın dısında arac temız,dıreklerı kapı ıclerı falan temız arabanın bagaj baglantılarıda guzel,altına yattım baktım curuklerı var 3 4 yerde ama genel olarak hosuma gıttı curuklerı bıle orjınal  ;D adam yaptırmamıs ole olması benı dahada cezbettı  :D
parmak bassam olmaz mı!

nizam

beyaz olmasının ne sıkıntısı var abi ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

barkit

kazalı,kaporta parcaları zor bulunan aracları genellıkle beyaza boyarlar! kazayı,kaportadakı dalgalanmayı en ıyı beyaz renk kapatır   :tamamdir ;)
parmak bassam olmaz mı!

nizam

Alıntı yapılan: barkit - 15 Temmuz 2010, 17:40:10
kazalı,kaporta parcaları zor bulunan aracları genellıkle beyaza boyarlar! kazayı,kaportadakı dalgalanmayı en ıyı beyaz renk kapatır   :tamamdir ;)

senin kadar bilemem ama ya orj boyası ise

Yunus EMRE

nizam

Yunus EMRE

Mk1GTI

Güneş altında siyah ve kırmızı kaza veya macunu belli eder beyazda gölgede veya gece ışık altında..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: nizam - 15 Temmuz 2010, 17:43:53
bak senin için ne buldum abi

Video : opel manta werbung - Vidivodo

Dailymotion - Ari Vatanen (Opel Manta) au Manx Rally - une vidéo Auto et Moto

Video : 1974 opel manta hız - Vidivodo

İlk kasa manta kadett şasisi baz alınarak inşa edilmiş diye hatırlıyorum sonrasında ascona şasisi üzerine kurularak enden genişlik kazandı...

Ve farkettinizmi bilmiyorum eski yıllardaki hız şimdiki rally lerde yok :) :)

Ve ve biz böyle devam edersek bu başlığın amacını kaçırmış olucaz..

nizam

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 17:47:33
İlk kasa manta kadett şasisi baz alınarak inşa edilmiş diye hatırlıyorum sonrasında ascona şasisi üzerine kurularak enden genişlik kazandı...

evet yok ama o zamanlar hız ve motor sınırlaması yoktu şimdi o var, eskiden efsaneler yarısırdı, lancia,pejo205,corolla,subaru,ford,mutsubishi,opel çok fabrika takımı vardı ve heyacan daha fazla idi şimdi citroenden loeb daha yarıs kaybetmedi :(

Yunus EMRE

Mk1GTI

FIA nın getirdiği kurallar hersene üreticileri bu yarıştan uzaklaştırdılar artık önceden pilotaj konuşuluyordu şimdi otomobiller ipleri eline aldı ve buda ne seyirciyi nede pilotları memnun ediyor...   Eski rally lerde kaza harici otomobillerden çok fazla sorun yaşanmıyordu ama şimdi bi dünya elektronik ekipmanlarla mühendisler boğuşmak zorunda zaten böyle giderse otomobil üreticileri pilotu sadece kukla olarak kullanıcaklar :D

barkit

Alıntı yapılan: nizam - 15 Temmuz 2010, 17:41:33
senin kadar bilemem ama ya orj boyası ise
estagfrullah nızam bıldıgım kadarıyla gte dısında beyaz manta yapılmadı,gte orjınal renjı beyazdır bıde galıba gsi ama tam emın dıılım,motoru gte degıl cunku 1900 motor bu buldugum manta,yanı gte yada gsı degılse beyaz renk manta yok.zaten 19oo karb. motoru.
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 17:43:58
Güneş altında siyah ve kırmızı kaza veya macunu belli eder beyazda gölgede veya gece ışık altında..
aynen mk1GTI sana katılıyorum,kırmızı sıyah beyaz tehlıkelı renklerdır ve bu renk araba alırken cok dıkatlı olmak gerekır orjınallık konusunda
Alıntı yapılan: Mk1GTI - 15 Temmuz 2010, 17:47:33

Ve ve biz böyle devam edersek bu başlığın amacını kaçırmış olucaz..
evet kacırdık bıle ;D bu arada benım scırocco hala satılık  :D
parmak bassam olmaz mı!

MuYMuY

Nerdeyse bütün forumu okudum toplayacağım ilk araç olacağından , birnebze koyal birşey olsun istedim. O yüzden scirocco biraz uzak kalıyor. Golf MK1 parça bolluğu nedeni ile daha kolay toplanabilir bir araç olduğundan Golf Mk1 almaya  karar verdim fakat seçenek çok fazla... Kusura bakmayn başınızı ağrıttım biraz fakat sahibinden de tavsiye edebileceğiniz biraraç varmı? Şu anda göcekteyim pazartesi istanbulda olacağım en kısa sürede garajıma bir adet Golf Mk1 koymak istiyorum.

panik

abi bunlar ne yau, kızmaca darılmaca yok valla 1 liraya verseler toplanmaz bunlar, tavsiye etmeyelim valla sakat araçlar...