Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
+ 'lı far ve cristal sinyal hakkında

+ 'lı far ve cristal sinyal hakkında

Başlatan sheker_, 13 Temmuz 2010, 15:10:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheker_

+'lı far almayı planlıyorum a1 a2 felan diye ayrı ayrı olanları var uygun olan hanğisidir acaba bir de kapıların içine su gitmesin diye kapının ustune montelı olan parça cam fitili dediğimiz olaymı .?

GolfMk1Cabrio

+'lı farlarda a1 a2 diye bişey hiç duymadım belkide rengiyle alakalı bir durum vardır sen sadece Golf 1'in +'lı farını alıp takacaksın o kadar su gitmesin dediğin şeyin adıda oluk çıtaları  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cery

sheker_

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Temmuz 2010, 21:41:22
+'lı farlarda a1 a2 diye bişey hiç duymadım belkide rengiyle alakalı bir durum vardır sen sadece Golf 1'in +'lı farını alıp takacaksın o kadar su gitmesin dediğin şeyin adıda oluk çıtaları  :tamamdir

teşekkürler  :tamamdir

sheker_

Alıntı yapılan: cery - 13 Temmuz 2010, 23:32:27
ve sakın erdoğan fitilden alma :D

almanyada bi arkadasım var ondan rica edicem orjınal bulabilirse aldırtıcam  ;)

GolfMk1Diesel

abi eğer Artılı Kristal far alıcaksan kadıköylde kalkan ticaret var oradan alabilirsin orada var. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

sheker_

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 14 Temmuz 2010, 12:53:08
abi eğer Artılı Kristal far alıcaksan kadıköylde kalkan ticaret var oradan alabilirsin orada var. :tamamdir

pahalı orda ben 69 dolara ebayda buldum  ;)

Mk1GTI

170 TL tr deki fiyatı orjinal FK (Depo)...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

sheker_

kalkan tic.te 140 tl orjınallıgı hakkında bılgım yok ama

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

sheker_

angeli kendım yapıcam ben fiyatı hakkında bılgım yok.

Mk1GTI

Angel ı kendin yapman zor olur kristal far a ya orj angelle al ki benim yazdığım fiyat angel içindi.. FK kalın bir cam kullanmış o camı tastan ayırmak baya zor iş..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cyber34

bence de angel al ben aldım araba çok değişiyor.Yan sinyalleride parklara bağlatırsan güneş batımında büyük keyif alırsın.

sheker_

yani 170 tl ye hem angel lı hemde cristalmi olmus oluyor?