Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf mk1 1.5 için radyatör aranıyor...

golf mk1 1.5 için radyatör aranıyor...

Başlatan devrankayabaşı, 08 Ağustos 2010, 01:04:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devrankayabaşı

slmlar ben devran aydındanım aracım 82 model golf 1.5 motor aracımı toplama aşamasındayım şuan motor olayım bitti radyatöre ihtiyacımız var sanırım 1.6 larında orjinalleri uyuyormuş benimkine elinde temiz çıkma veya sıfır olan var ise yardımlarınızı bekliyorum saygılar iyi forumlar.

Mk1GTI

SIfırını istanbuldan temin edebilirsin arkadaşım forumda burcan veya esin tic diye arattır adres ve numaraları çıkar hemen. Burcanın online siteside var istersen kart yoluylada alabilirsin. otoparcasepeti.com
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

devrankayabaşı

bilgin için teşekkür ederim burcan ticaret bahattin abi ile alışverişimiz oldu ama ben genede foruma yazayım başka bulurum diye düşündüm  :)

alpers3

devrankayabaşı

2.el düşünürüm sağlam ise sorunsuz ise neden olmasın fiyatı ne belirlediniz resimi falan varsa bakalım

alpers3

Alıntı yapılan: devrankayabaşı - 10 Ağustos 2010, 00:14:59
2.el düşünürüm sağlam ise sorunsuz ise neden olmasın fiyatı ne belirlediniz resimi falan varsa bakalım
sorunsuz malzeme herhangı bı sıkıntısı yokkı zaten garantılı werırım dert etme orasını kardes fıyatıda pm atıyorum