Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Vites üstündeki orta konsol lazım

Vites üstündeki orta konsol lazım

Başlatan SCORPIONMAN2005, 28 Haziran 2010, 00:10:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SCORPIONMAN2005

Benim böcükte vitesin üstündeki orta konsol yok bomboş orası.Koca arabada sigara koyacak yer bulamıyorum :) Arka bagajı kapatan parçalar eski ve kırık elimdekiler.Bagajın içi gözüküyor dolayısıyla.elinde bu parçalar olan varsa alabilirim.

GolfMk1Cabrio

Abi bende var fakat 2 delikli yanılmıyosam Erşan abi onlar biraz uzun kalıyo falan demişti Turgut abidede 2 delikliden var ama problem yok  ??? Bi bak istersen oluyosa sen yabancı değilsin yaparız bişeyler   :melek:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Gökhan sendeki olur murat a onun gösü eski tip..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 28 Haziran 2010, 22:24:07
Gökhan sendeki olur murat a onun gösü eski tip..
Banada olur gibi geliyor çünkü Turgut abidede eski tip konsol var onunkisine tam oturuk bu arada foto eski foto mu yeni foto mu far kaşı boyanmış vaziyettede :)

SCORPIONMAN2005

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 28 Haziran 2010, 21:37:29
Abi bende var fakat 2 delikli yanılmıyosam Erşan abi onlar biraz uzun kalıyo falan demişti Turgut abidede 2 delikliden var ama problem yok  ??? Bi bak istersen oluyosa sen yabancı değilsin yaparız bişeyler   :melek:
Gökhan kimseye vermede Bursaya geldiğimde sanada lazım değilse alayım ben onu anlaşırız nasılsa :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: SCORPIONMAN2005 - 01 Temmuz 2010, 09:45:33
Gökhan kimseye vermede Bursaya geldiğimde sanada lazım değilse alayım ben onu anlaşırız nasılsa :)
Tamam abim  :)

kkat

bende var gönderebilirim
ama biraz eski isterseniz

SCORPIONMAN2005

GolfMk1Cabrio

ahmancar

gökhan ben de arıyorum 3 lü olandan elinde var mı? yani senin arabaya göre olandan.
Mancarlar Torna

cahitarsal

bende var konsol 2 hem jetta tıp hem gti
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

ahmancar

cahit anlamadım da 2li olandan mı var elinde? benim arabadaki göğüs senin arabadakinden.  8)
Mancarlar Torna

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ahmancar - 08 Ekim 2010, 23:25:43
cahit anlamadım da 2li olandan mı var elinde? benim arabadaki göğüs senin arabadakinden.  8)
Abi bende 2 delikli olanlardan var 2delikli olan benim Cabrio'ya oturmuyo senin konsol hangi tip bilmiyorum bi fotosunu koy anlarız  ;)