arabam çok yakıt tüketiyor

Başlatan messwoek, 25 Haziran 2010, 18:27:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messwoek

İyi günler arkadaşlar benim 2006 model golf fsi 1.6 motor aracım var 1000 km de 284 tl yakıt tüketimi yaptı   ve yol boyunca klimamı hiç kapatmadım

Diyeceğim şu ki arabamın yakıtı sizce normal mi yoksa bir ayar yapılmasımı gerekiyor ( yolculuğa çıkmadan önce bujileri  balatarı ve hava filitreleriniyeniledim)

Bana bilgi verirseniz sevinirim

cemdermen

kmde 0,284 + klima normal bence

manuel otomatik ?
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

dj_burak

arkadaşım fsi motorlu 1.6 golf hemde klima açıkken 284 krs yakıyo bence bedava bile şuanki dizel araçların takıtı bu kadar zaten benim aracım 1.6 benzinli polo 330 krs yakıyo kmde bence sen fazla kurcalama bırak kalsın böyle =)

messwoek

arabam manuel vites

arkadaşlarım çok yakmışsın oo naptın öyle felan dediler kafam karıştı aceba bir ayar mı yapılması gerekiyor diye düşündüm ama (dj_burak) arkadaşın açıklaması beni biraz rahatlattı bu konuda...

nakres

100 km de 7,5 lt yakmışsınız  katalog değerleri.

şehir içi 100km de 8,6
  şehir dışı 100 km de 5,4
   ortalama                  6,6

klima açık ve normal kullanmadıysanız yakıt sarfiyatıda normal
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

havdura

Bende 2008 1.6 8v olanı var ve küçük bir şehirdeyim şehir içi tüketim çok fazla sanki 50 tl ye 130km gidiyorum. Bakımları temmuzda yaptırdım 30000 bakımını acaba bir problem var mıdır?

q4

ben kurban bayramı için memlekete gittim, geldim. Araba doluydu. memlekette şehiriçi ve köy yollarında da 150 km gezmişim.
sonuç olarak 1 depo ile 850 km yaptım. şehirdışı devam etseydim 1000 km gibi bir değer elde edebilirdim. Bu arada sehirlerarası hız sabitleyci ile 110 km de seyir yaptım.

havdura

Bu tsi ler bu karadar mı az yakıyor ya. Şimdi lpg uygulaması da yapılıyor o zaman dizelin tahtı sallandı demektir:)

06onur

Bayramda 500şehir içi 500ş.dışı 1000km yaptım. Ş.dışı yüklü idi. 240 tlye 1000km.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ThE_Unforgiven

Yakıt değerlerini lt bazında verirsek fiyatta şaşma olabiliyor ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

syreen

klima acıldığında 100 km de 0,2 lt ek sarfiyat oluyor yol bilgisayarına göre . fazla abartılacak bi durum değil klimanın sarfiyatı .

ŞEREF84

ARKADAŞLAR BENİM MAKİNA 100 TL LİK BENZİNLE 400 KM YAPTI VALLA ŞEHİR İÇİ BİDE İNANAMADIM AMA YİNEDE TAKİPTEYİM VALLA NORMALMİ FAZLAMI BİLMİYORUM  :saygılar

dalgıç

yahu arkadaşlar benzin 5 tl ye gidiyor ve adiler haftada 2 kere zam yapıyorlar,araçların ne kabahati var,akaryakıt çok pahalı,daha ne yakacak araçlar,100 kuruşmu :-[