mk1 e 9a mı 2 e mi?

Başlatan ccc_mk1, 21 Haziran 2010, 03:27:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ccc_mk1

arkadaşlar sizce 9a 2.0 16 valf mi daha iyi olur ve modifiye için uygundur yoksa 2.0 8v 2e motor mu? acil cevap bekliyorum

car wolf

remzi şimdi 9a motoru mk2 gti ın usa için ürettiği motor 134 hp gücünde , 2e motor ise genelde passatta bulunan motor buda 116 hp gücünde  deminde 2e motor ile açtığın konuyu gördüm , kafanı karıştırcak belki ama en olsam mk3 gti ın motorunu takarım abf motor  >:D , dersenki bu motorlardan hangisi 9A kodlu motoru tak tabi bulabilirsen macera olsun diyede 2e motoru takma zaten güç yokki normal 8v gti  motor ile aynı gücü var hemen hemen bence o mantıksız ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

Mk1GTI

2E yi takmanı tavsiye ederim en azından Elektrik ve enjeksiyon tertibatı yerine çift boğaz bi karb ile kolay kullanırsın.. Sendeki orj motor ne bilmiyorum ama L tipse hemen montaj yapıp kullanırsın kasada..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cery

16 valf bi motoru şartlar uygunsa her zaman 8 valf bi motora tercih ederim

escocem

ileride oynayacaksan 8v standartı biraz güçlü olsun dersen diğeri..tek egzantirik makine her zaman çok daha uygun fiyatlara daha güzel güçler verir ve daha az yakar her şekli ile.

ccc_mk1

vazgeçtim heç bi halt takmıorum  :) alınık bibies ares  :D

freegane

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 22 Haziran 2010, 02:50:34
vazgeçtim heç bi halt takmıorum  :) alınık bibies ares  :D

Remzi sen bulduğunu tak her şekilde yükleriz ;) Yalnız bulmadan önce 9A'nın motor bilgisini bilen varmı? Çap strok falan,ona göre 9A yapabiliriz  :)