Sizce boyle yapsam nasıl olur arka tarafı?

Başlatan cahitarsal, 21 Haziran 2010, 12:13:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk1gti09

tamponlu yada tamponsuz kendi görsel zevkin ama bence tamponu takmakta fayda var görsellekten nazaran koruyucu görevide var

axibere08

tak nıkelaj tamponlaı sakın plastık taktırma iğrenc duruyo demır daha güzel şık bu rengede yakısır

Mk1GTI

Plastiği bile artık heryerde bulunmuyor bırak nikelaj tamponu. :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

italyadan siparişle getiriyorlar devamı var lakin her istediğinde bulamaya bilirsin plastik tamponları :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Han

Cahitim tampon kullan bak ben tamponları söktüm bnm mk1 durmuor süratli gidiyorum tık tık tıklamaktan panjurdan eser kalmadı :Dtamponsuz olmaz ön arka farketmez ama önde kesin olsun :D

cahitarsal

ercucum artık krom tampnlarım var acayıp yakıstı super oldu on cok ıyıde arkayı bıraz yamuk takmısım duzeltıcem :)
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

MuYMuY

Alıntı yapılan: cahitarsal - 06 Eylül 2010, 10:08:11
ercucum artık krom tampnlarım var acayıp yakıstı super oldu on cok ıyıde arkayı bıraz yamuk takmısım duzeltıcem :)

Cahit hala düzeltmedinmi arka tamponu :D gel bnm garajda halledelim alet edevat herşey var :D Hem bnm çürük tosunun son halinide görürsün...

nizam

Alıntı yapılan: MuYMuY - 06 Eylül 2010, 12:54:37
Cahit hala düzeltmedinmi arka tamponu :D gel bnm garajda halledelim alet edevat herşey var :D Hem bnm çürük tosunun son halinide görürsün...

oo nerelerdeyiz yoksun piyasada
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

MuYMuY

Alıntı yapılan: nizam - 06 Eylül 2010, 13:24:33
oo nerelerdeyiz yoksun piyasada

vallahi iş güç koşturmaktan garaja inemiyorum kaç haftadır. Herhalde kopmle soyamadan vericem kaportaya arabayı ama en azından 4-5mm çalik macunu olan yerler var oraları soyup vermek istiyorum. Bugun 5 kutu daha boya sökücü siparişi verdim bayramda alıcam Tosunun aklını :D

cahitarsal

Alıntı yapılan: MuYMuY - 06 Eylül 2010, 12:54:37

taktım hacıda ılk taktıgım ztn yanlısmısı o sekıl degıl sadece ayakarı almam gerekmıs  :D cok sekıl oldu  onden bırde bastım mukemmel oldu
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Han

13 jant düşünmü Tr de tavsiye etmiyorum kanka :D ince yanak yapamıyorsun güzel durmuor :D