Gönderen Konu: Acilll Vites Tamir takımı aranıyor !  (Okunma sayısı 16936 defa)

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: Acilll Vites Tamir takımı aranıyor !
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2010, 13:50:07 »
mekanikten tamir takımını 10 liraya almıştım. kolun aşağı düşmesi de kolun çanağa giren kısmındaki yayı tutan sekmanın yuvasından çıkması sonucu oluyor. körüğü kaldır sekmanı yerine ittir. çıt diye yuvasına oturur. sonra düşmez. eğer sekman aşınmışsa yeni bi sekman al. yuva bozulmuşsa yeni yuva açtır :D
Vites aşağıya düştüğünde sadece 3 vardı başka hiç birine geçmiyodu körüğü vs söktüm baktım sekman yerinde ama sekmanı vs söktüm çanağı söküp ters çevirip taktım sekmanın altına bi tane pul koydu hepsini yerine taktım vitesin aşağıya düşmesi kesildi bütün viteslere geçiyo artık ama vitesi yukarı kaldırarak geçiriyosun çanak kırılmış zaten değişmesi gerekiyor sadece çanak+contalar işimi görür bakalım burda bi kaç yere bakıcam sonra işi halledicez olmadı Cahit abi ordan göndericek saolsun  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #15 : 16 Haziran 2010, 14:28:09 »
Yav gökhan maymuna kulağını ters tutturmanın bi anlamı yok komple al seti tak boşuna iş yapmayın.. Al benim gibi 2 takım yedek olsun kaç paralık malzeme..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 16 Haziran 2010, 15:39:32 »
Abi babama anlattım durumu onun sorunu üstten değil alttan dedi ama eğer alttan olsaydı ben çanağı sökp taktığımda azda olsa düzelmezdi bu arada benim geri vitesim bastırark geçiyodu yani orjinaldi sonra naptılarsa düze çevirmişler orjinal haline nasıl çevirebilirim tekrar ? Bu arada 5'e geçmemesinin nedenini sordum babama motordaki kollar 5 ileriye değil 4 ileriye göre olduğu için dedi böyle bi olasılık varmı 4 ileri ile 5 ilerinin kolları farklı mı ?

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 16 Haziran 2010, 23:54:03 »
bi ara ayar döneminde bizim de geri bastırmadan geçiyordu. çanağı ters takmışız  :D düzelttik canavar gibi oldu.
bu arada mekanikte tamir takımı 10 lira çanak 10 lira. pahalı parçalar deiller ama sürüş konforunu inanılmaz derecede arttırıyor :D :sevgi:

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 17 Haziran 2010, 10:01:11 »
bi ara ayar döneminde bizim de geri bastırmadan geçiyordu. çanağı ters takmışız  :D düzelttik canavar gibi oldu.
bu arada mekanikte tamir takımı 10 lira çanak 10 lira. pahalı parçalar deiller ama sürüş konforunu inanılmaz derecede arttırıyor :D :sevgi:
İnce ayar alttanmı yapılıyor yoksa üstten çanağın oturduğu yerden mi ?

Çevrimdışı cery

• JDM - German
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 17 Haziran 2010, 11:12:32 »
ince ayar çok yerden yapılıyor :D direksiyon kutusunun altındaki bağlantıdan. vites kolunun altındaki sactan. bi çok yeri var :D uğraşa uğraşa bulduk biz vallahi :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 19 Haziran 2010, 21:06:58 »
Cuma günü sanayideydik babamla biraz takıldık tentedeki yan plastiklerini taktık sonra babam hadi şu vitese bakalım dedi söktük üstten bu parçayı yanlış takmışsınız dedi ama bizim vitesi söktürdüğümüzdede o parça üstteydi babam o parçayı söktü alt tarafa ters vaziyette koydu ve cuk oturdu vites tekrar eskisi gibi gıcır gıcır oldu ama içime bi şüphe düştü o parça gerçek yeri orasımı vitesin parçalarının bi şeması vs elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim hayırlı akşamlar  :tamamdir

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 19 Haziran 2010, 21:21:25 »
benım konuya bak 38 den snr bır lınk var ona tıkla ersan abı vermıstı ordan cozersın  ;)
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 19 Haziran 2010, 21:22:02 »
benım konuya bak 38 den snr bır lınk var ona tıkla ersan abı vermıstı ordan cozersın  ;)
Çok very thank you Cahit abim seviyorum seni  :sevgi:

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 19 Haziran 2010, 21:27:29 »
Çok very thank you Cahit abim seviyorum seni  :sevgi:

bende senı canım  ;)  :sevgi:
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı davut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 22 Haziran 2010, 08:34:29 »
burcanda 20 tl   :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:  :t    esinde 10 tl     arkadaslar esin in mail adresi yada telefonunu verebilirmisiniz aceba rica etsem

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 22 Haziran 2010, 21:21:21 »
burcanda 20 tl   :bekleriz: :bekleriz: :bekleriz:  :t    esinde 10 tl     arkadaslar esin in mail adresi yada telefonunu verebilirmisiniz aceba rica etsem
10 TL dediğin komple set değil sadece çanak komple set 40 TL tutuo ama çanak + contalar 18 :D

Çevrimdışı burak.akın

• GOLF 1 GLD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 22 Haziran 2010, 23:56:42 »

[email protected]

Çevrimdışı cyber34

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 23 Haziran 2010, 00:05:31 »
burcan her zaman ucuzdur
kendi internet sitesindeki parça fiyatlarını diğerleri ile karşılaştırın göreceksiniz siteyi inceleyin google da bizden çok tıklandığınıda araştırdım
Otoparcasepeti... Türkiyede Stoklu Çalışan Tek Yedek Parça Sitesi.. | Hakkımızda

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.