Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf mü Polo mu yoksa Ford Fiesta mı ? - Sayfa 3

Golf mü Polo mu yoksa Ford Fiesta mı ?

Başlatan insspire, 14 Haziran 2010, 11:50:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

Alıntı yapılan: 06onur - 05 Temmuz 2010, 16:50:22
Laguna - golf sorulabilir burada sıkıntı yok. Laguna Golfün üst segmentidir ama öyle aman aman üst olacak bir araç değildir. Aile isen Laguna al. Golfün bagajı da küçük sayılmaz ama laguna daha büyüktür. VW kullanıpta memnun olan başkasına geçemez 6n nin üstünden çok sular aktı çok gelişti araçlar

ya benimki biraz sütten ağzı yanan hesabı, PSA grubu iki tane araç kullandım, Allah'a şükür servis müdürü tanıdıktı da sorun yaşamıyordum, ancak tanıdık servis olmadan binilecek araç değildi, çok nazlı, zırt pırt servise gitmek isteyen araçlardı. Hele ki Reno ile ilgili duyduklarımı kendi yaşadıklarım ve PSA grubunda tanık olduklarımla karşılaştırınca yatıp kalkıp dua ediyordum. Bence Laguna'ya bakana kadar biraz daha az baş ağrıtacak başka bir araç bakın. Kendi şahsi görüşüm tabi bu

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

gültekin77

Alıntı yapılan: gülhilal - 05 Temmuz 2010, 12:56:06
Arkadaşlar madem bu konuyu açmışınız ben de size sorayım.Benim Polo'm  var.99 Hb.Ama benim de kafamda iki araba var.Ama ikisini de sadece görüntü olarak beğeniyorum.Birincisi Laguna II,ikincisi de Golf IV ve üzeri.Şahsi zevkim Laguna al diyor.Zaten kalitesinden fiyatı belli ediyor.2000 model golf parasıyla 2004 Laguna alıyorsun ama siz söyleyin bilenler ve binenler.Ucuza denk getirebilirsem 2004  Piriviliage paket Laguna II mi yoksa 99-00 veya 01 Comfortline Golf mü?Param tahminen hanımın bilezikleriyle ;D 19500-20000 olacak.Cevaplarınızı bekliyorum.Saygılar.

[email protected]

Kürşat kardeşim VW Bora'yı da sedan baktığın için düşünebilirsin.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

d3n1s

06onur

Alıntı yapılan: nizam - 05 Temmuz 2010, 17:14:25
buna katılıyorum onur abi dün iki oto pazarı gezidim gözüm vw den baskasına bakmadı hiç bir ara kafayı yedim dedim kendi kendime ama bu sadece uzun soluklu vw kullanmaktan öte başka birsey değil bagımlılık yapıyor bu araçlar

bende de aynı durum olmuş nizam. Honda civic dedim dedim hiç elim varmadı gittim golf aldım iyi kide almışım diyorum şimdi. Bundan sonra ancak Audi filan oda yabancı değil zaten
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

gülhilal

Arkadaşlar bana gönderdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama az daha açsanız şu yardım ayrıntılarını.Aklıma sonradan geldi.Bir de protföyümde A3 var.Ama malum onda da yakıt meselesi.Ben memurum.Yılda 4 kez bursa aksaray yaparım.Bu da yılda 4500-5000 km sırf bu yolda demek.Yani yılda toplamda ortalama 15000-17500 km arası yol yaparım.şehir içi şehir dışı bu kilometre bende yılda en az 800-1000 tl fark demek.Bu da memur için fazla.Yani anlayacağınız ne zevkten geçeyim diyorum ne de ekonomiden.Şahsi zevkim bana Laguna II diye yalvarıyor ama ihtirasım A3 diyor.Beynim de kalbime sormak kaydıyla Golf diyor.Yardımcı olurken Lagunanın şu sıkıntısı vardır A3 şöyle yapar,golf şunda iyidir ama şunu da göz ardı etmemek gerek diyerek açıklayınCahil olduğumu varsayın ve açıklamalı,dipnotlu anlatın.Zaten bilmediğim için bu konuda cahilim.Saygılar.

d3n1s

Laguna fransız arabasıdır, nazlıdır, olmadık yerde olmadık sorun çıkarma potansiyeline sahiptir, yağı suyu hep yeni olmak zorundadır, sürekli bakım ister, kaza yaparsan yetkili servis dışında toparlayabilecek usta Türkiye genelinde bir elin parmağını geçmez, oldu da birine toplattın düzen tutmaz, yetkili serviste ancak orasından burasından gelen veya gelebilecek sesleri kesebilirsin, başkası dilinden pek anlamaz, ayrıca Reno dediğimiz marka kılıklı ne idüğü belirsiz üretici benim bildiğim kadarıyla Dünya üzerindeki tek uzaktan kumandalı anahtara kullanım ömrü biçen üreticidir ve bu anahtarın ömrü bittiğinde pilini vs değiştirmekle kalman gibi bir şey söz konusu değildir bi dünya masraf yaparsın, arabadaki bütün anahtar yuvalarını değiştirirsin ve bu kullanım ömrü 1000 kullanımdır. Bunun yanında bir VW grubu araba, A4 olur A3 olur Bora olur Golf olur, yedek parçası biraz pahalı olabilir ancak dilinden anlayan usta çoktur, illa ki yetkili servis isterim diye bağırmaz, yılda 2 kere bakıma gidersin kafan rahat arabana binersin, sağından solundan abidik gubidik ses gelmez. Bunların aynısını Honda Civic ve Nissan Almera için de söyleyebilirim, annem Nissan Almera kullanır, bugüne kadar gık demedi, 2000 yılından beri ikinci Nissan Almera'sı, ilkini maddi sıkıntı yüzünden satmak zorunda kaldık, sonra gitti tekrar Almera aldı, ben hayatımda bu kadar sorunsuz araba görmedim, ne servise gitmek ister, ne de yarı yolda bırakır, bakımını yapmasan bile "benden buraya kadar" demez ki bu bahsettiğim araç 2 yıl servis yüzü görmeden her gün kullanıldı ve araba hala ilk günkü gibi, gerek motor sağlığı gerek performans açısından. Yani sözün özü ya gidin Japon alın, ki Honda Civic veya Nissan Almera öneririm, ya da VW grubu bir araç alın, öyle Laguna gibi iki tane fransızın kafa kafaya verip araba ürettiği bir araç almayın.

nizam

Alıntı yapılan: d3n1s - 06 Temmuz 2010, 01:20:22
Yani sözün özü ya gidin Japon alın, ki Honda Civic veya Nissan Almera öneririm, ya da VW grubu bir araç alın, öyle Laguna gibi iki tane fransızın kafa kafaya verip araba ürettiği bir araç almayın.

+1453
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

06onur

Alıntı yapılan: gülhilal - 05 Temmuz 2010, 23:35:36
Arkadaşlar bana gönderdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama az daha açsanız şu yardım ayrıntılarını.Aklıma sonradan geldi.Bir de protföyümde A3 var.Ama malum onda da yakıt meselesi.Ben memurum.Yılda 4 kez bursa aksaray yaparım.Bu da yılda 4500-5000 km sırf bu yolda demek.Yani yılda toplamda ortalama 15000-17500 km arası yol yaparım.şehir içi şehir dışı bu kilometre bende yılda en az 800-1000 tl fark demek.Bu da memur için fazla.Yani anlayacağınız ne zevkten geçeyim diyorum ne de ekonomiden.Şahsi zevkim bana Laguna II diye yalvarıyor ama ihtirasım A3 diyor.Beynim de kalbime sormak kaydıyla Golf diyor.Yardımcı olurken Lagunanın şu sıkıntısı vardır A3 şöyle yapar,golf şunda iyidir ama şunu da göz ardı etmemek gerek diyerek açıklayınCahil olduğumu varsayın ve açıklamalı,dipnotlu anlatın.Zaten bilmediğim için bu konuda cahilim.Saygılar.

A3 dersen iş orada biter. 2006 triptronik 102hp 6ileri al derim. DSG değil ama. bagajı kendi sınıfının lideri iç malzeme sınıfının en iyisi.  sürekli takip et derim 30000e bulursan 5kapı hiç kaçırma. LPg taktır canavar gibi sıkıntısız bin.

Audi / A3 / 1.6 Attraction / ÇAĞDAŞ OTOMOTİ^V`den 2006 AUDİ A3 1.6 ATTRACTİON sahibinden.com'da

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-a3-a3-kirmizi-endami-yeter/detay
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

gülhilal

DENİZ çok teşekkür ederim.İstediğim buydu.Hala görüntü olarak ben Laguna diyorum ama malum gönül ot ikilemi ;D audi konusuda ise yakıt açısından düşünceliyim ama alayım en azından içimde kalmasın diyorum.Neyse ilk arabamı başkasına siparişle aldırdım ama bunu öyle yapmayacağım.Bekleyeceğim.Eylüle kadar arabasız sabredebilirsem beklerim ya da çabuk satıldığı için araba olmasa da ayağımı yerden kessin clio alayım.Sonra da piyasa ucuzlayınca en geç kasımda A3 veya golf.Neyse hayırlısı.Ben bu konuyu açtım ya sağolun eksik olmayın daha bana çok ayrıntı anlatan olur.İlginize çok teşekkür ederim.

gülhilal

06ONUR ağzından bal damlıyor ama bende 17000-taş çatlasa 19000 çıkacak.Bununla da ancak 2000-2001 bulabilirsem A3 alırım.Yahu bi de hiç triptronic araç kullanmadım ve kullanan arkadaşlara sormak aklıma gelmedi bildiğim hem düz hem otom gibi kullanabiliyorsun ama buna da bilgi ekleyin bi zahmet.

d3n1s

Alıntı yapılan: gülhilal - 06 Temmuz 2010, 13:19:17
06ONUR ağzından bal damlıyor ama bende 17000-taş çatlasa 19000 çıkacak.Bununla da ancak 2000-2001 bulabilirsem A3 alırım.Yahu bi de hiç triptronic araç kullanmadım ve kullanan arkadaşlara sormak aklıma gelmedi bildiğim hem düz hem otom gibi kullanabiliyorsun ama buna da bilgi ekleyin bi zahmet.

tiptronik vites daha rahattır kullanım olarak, tam manuel hissi vereceğini tahmin etmiyorum ama sıkışık trafikte sol ayağınız epey bi rahat eder, ancak otomatik vites araç tavsiye etmem, bilhassa uzun yolda sollarken çok sıkıntılı oluyor.

gülhilal

Neyse hepsi yalan oldu.Arabamı sattım.O artık bir efsane oldu.Yenii vosvoslara yelkeni açacağım.saygılar.

onurgunay35

Arkadaşım bendede aynı bütçe vardı taş çatlasa 18-19 fln çıkıyodu çok düşündüm çok araştırdım sonunda vw poloda karar kıldım 2004 model 56 binde 1.4 benzinli 17.750 ye aldım yakıt konusundada oldukça cimri şimdi bide brc marka tüp taktırdım tamamen sorunsuz çokta az yakıyor bagajı fln küçük olabilir ama ben çok memnun kaldım açıkcası eğer sedan araba düşünmüyosan poloyada bi bak derim :tamamdir
                                                            Almanlar BMW'yi Mercedes'i Satmak İçin Volkswagen'i Binmek İçin Üretirlermiş...