Gönderen Konu: Golf mü Polo mu yoksa Ford Fiesta mı ?  (Okunma sayısı 40090 defa)

Çevrimdışı insspire

• Profili Görüntüle
Golf mü Polo mu yoksa Ford Fiesta mı ?
« : 14 Haziran 2010, 11:50:52 »
arkadaslar merhaba sizlere danışmak istedğim bir konu var..

2000-2001-2002 golf
2003-2004-2005 polo  1,4 dizel veya benzinli
2006-2007-2008 ford fiesta 1,4 dizel

bu üç arabadan hangisini tercih edersiniz... fiyat olarak üç ağaı beş yukarı hemen hemen bu civarda fakat özellik olarak farklılıklar mevcut bazı modellerinde..polonun basicline serisinde abs yok mesela..golfte sıkıntı yok ama yaş sorunuu var ondada..sizin tavsiyeleriniz nedir....

Çevrimdışı onurgunay35

• Profili Görüntüle
Ynt: Golf mü Polo mu yoksa Ford Fiesta mı ?
« Yanıtla #1 : 14 Haziran 2010, 11:58:57 »
merhaba arkadaşım bizde bu 3 arabanın arasında kalmıştık fiestanın fiyatı diğerlerine göre ucuz ve modelide diğerlerine göre yüksek fakat polonun veya golfun hiçbir şekilde yerini tutamaz bende böyle düşündüm 2004 model polo 1.4 basicline aldım benzinli abs yok doğru ama ihtiyaçta yok küçük araba olduğu için kaydırmıyo zaten çokta güzel tutuyo diğer arkadaşlarada bu konuda danışabilrsin ben senin yerinde olsam yine tek alacağım araba polo olurdu. :tamamdir
                                                            Almanlar BMW'yi Mercedes'i Satmak İçin Volkswagen'i Binmek İçin Üretirlermiş...

Çevrimdışı cahitarsal

• Her zaman soru sorki,cozum urete bilesin..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Haziran 2010, 12:19:49 »
fiesta cok az yakar az sorun cıkartır ama maelem kalıtesı ve ıvmelenmesı cok dusuk hıc 5. vıtese attgımı bılmem yokus asagıya max hıc 170 fılan fazla tatmınkar degıl
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

Çevrimdışı erdem2179

• erdem2179
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf mk3 gti
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2010, 12:49:34 »
tabiki golf 4, 2010 model fiesta olsa ne yazar, ha polo dersen tamam yani ya polo yada golf fiesta şirketler için ideal  :tamamdir
Mk3 gti

Çevrimdışı rbaydug

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2010, 13:25:32 »
aldığın araçta neyi daha fazla tercih ettiğin önemli.. Golf harika bir araç (bir ay önce aldım), ancak 9-10 yaşında... Polo golfe göre küçük araç. Eğer benim gibi kalıplıysan sığamayabilirsin :) Ancak daha genç araba. Fiesta, golf ve polonun kalitesinde bir araba değil ama ülkemizde pazarı mevcut. Satmak da zorlanmazsın. Yaşı, km. si fazla değil. Ama "keyif alarak kullanayım, kısa vadede ekonomik olması çok öenmli değil, uzuun zaman kullanayım" diyorsan Golf al konforun tadını çıkar... :)

"bayağı yardımcı oldum değil mi? Yeterince kafan karışmadıysa tekrar bir şeyler yazabilirim :D"
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2010, 13:27:06 Gönderen: rbaydug »

Çevrimdışı apsimati

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2010, 14:33:08 »
polo sayfasında da yazdım
aha burda da söylüyorum......
bu resmen hakarettir yaa ...
golf 4 ile kıyas yapılmak istenen arabalara bakın ...
araba var bide golf  var arakadaşlar lütfen....   :t

Çevrimdışı golge

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2010, 16:18:07 »
polo sayfasında da yazdım
aha burda da söylüyorum......
bu resmen hakarettir yaa ...
golf 4 ile kıyas yapılmak istenen arabalara bakın ...
araba var bide golf  var arakadaşlar lütfen....   :t

kesinlikle katılıyorum. nerde golf nerde fiesta. lütfen amaaa lütfeeeen. :t

hepsi bir yana ihtiyacınıza uygun olanı alın. fiesta alırsanız pişman olabilirsiniz ama golf alırsanız asla pişman olmazsınız. mantık evliliği yapmak için fiesta aşk evliliği için golf
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2010, 16:18:44 Gönderen: golge »
.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 14 Haziran 2010, 19:22:05 »
Her türlü GOLF diyorum çünkü Golf'ün bütün serileri yol tutuşu mükemmel hepsinide kullandım test ettim ben her türlü GOLF diyorum  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı ismailtunca81

• 1903 B.J.K
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2010, 21:08:22 »
bu konu çok şaçma  ve samimi değil

eğer  bir kişi  normal  şartlarda  fiesta  yada  benzeri  araç  almak  isterse  golfle  kıyaslaması  o kişinin gerçekten arabalarla  ilgisi  olmadığı anlamına  gelir  eğer  arabalara  ilgisi yok ise neden  bu tür  formlara  üye  olur  düşündürücü?

eğer  fiesta  alacaksanız  polo ile  kıyaslayabilirsiniz  yada  golf  alacaksanız  focus  la  kıyaslayabilirsiniz  ama  bir  focusla  poloyu  kıyaslayamassınız 

biraz samimi  olmak gerekir ayrıca   VW   ile  ford  siz  bilirsiniz
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Çevrimdışı BLaCk_VWoLf

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2010, 23:12:08 »
Kesinlikle ve şiddetle GOLF

Şunu söylemek isterim; Bırakın Golf ü VW ford ile kıyaslanacak ne bir marka ne de bir araç olabilir.
Benim golf ümü aldığım kişi bana sattıktan sonra fiesta aldı 2 ay sonra onu da satmış  açtı Golf ü bana geri satar mısın diye aradı  :)

Polo düşünebilirsin ama kesinlikle Ford u aklının ucundan bile geçirme derim bir Golf kullanıcısı olarak ;)

O bir tutku o biiiir AŞK  :sevgi:

Çevrimdışı black eagle

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2010, 23:19:43 »
bende dün golf aşkıyla galerideki 2001 model sunroof lu confortline bal köpüğü rengi bir golfe, 1997 model polomu üstünede 8500 lira verdim adam Nuh dedi peygamber demedi illada 9000 lira istio anlaşamadık. bu adamla 1 ay içerisinde 3. pazarlımız oldu kahrettik artık bizde senin olsun araban dedik  :)

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2010, 00:01:49 »
waybe bir ben değilmişim aynı arabalar arasında günlerce kafa patlatan buna sevindim ha bide opel corsa vardı  benim katagoride.hepsini denedim bindim kullandım polo küçük geldi,fiesta ve opel çok güven vermedi ama golf beni benden aldı aynı paraya golf aldım ama bi gram pişman değilim yakıt konusunda tüplü olmasına ragmen azıcık üzüyor ama olsun bunada değer.

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2010, 00:38:55 »
Kesinlikle Golf 4 derim.hatta biraz daha para ekleyip 2003 pasific al derim pişman olmazsın  :tamamdir

Çevrimdışı orion35

• GOLF AŞKINA
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2010, 11:46:11 »
Sevgili Dostlar kendinizi bu kadar yormanıza, uzun uzun açıklamalar yapmanıza hiç gerek yoktu ben aşağıda gereken yanıtı veriyorum 8)

hocam sen fiesta al okey :tamamdir  
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2010, 11:49:50 Gönderen: orion35 »

Aramıza Katılın!

Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.