Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Polo 97 Sportline - artık aramızda değil :( kaza sonrası hali sf 7'de - Sayfa 6

Polo 97 Sportline - artık aramızda değil :( kaza sonrası hali sf 7'de

Başlatan d3n1s, 12 Haziran 2010, 21:52:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

d3n1s

Alıntı yapılan: vw6n - 31 Temmuz 2010, 20:28:37
Evet tek soketi kullanacaksın akü tarafındakini röle,sigorta falan var onlarıda otarafa koyacaksın aküyü bagaja alsanda bişey olmaz kabloya ek yapıp uzatırsın sonra şu anda hava karardı yarın fotoğraflarını çekip koyarım.

istediğim cevap buydu, fotoğrafa gerek yok üstad, verdiğin cevap bana fazlasıyla yeterli oldu, çok teşekkür ederim :tamamdir yarın bir aksilik olmazsa takacağım farlarımı fotoğraflarını eklerim buraya

atego

Hayırlı olsun Deniz kavuştun farlarına sonunda :) Bakalım sonunda nasıl bir araba çıkacak tüm bunlardan sonra :)

d3n1s

Alıntı yapılan: atego - 01 Ağustos 2010, 01:28:26
Hayırlı olsun Deniz kavuştun farlarına sonunda :) Bakalım sonunda nasıl bir araba çıkacak tüm bunlardan sonra :)

ben de çok merak ediyorum, hep beraber görücez ;)

d3n1s

arkadaşlar bugün Angel'larımı takmak üzere arabanın ön tarafını komple indirdim, güzelce resim çektim ancak Angel'ların soketi 7 tırnaklı, aracın soketi 4 tırnaklı olduğundan söktüğüm gibi takmak zorunda kaldım. Aracın başka elektrik işleriyle beraber çarşamba günü halledilecek, bitmiş halinin resimleri eklenecek. Polo 6N'lerin ön tampon ve farları nasıl sökülür diye merak edene: Polo 6N ön tampon ve far sökme takma, resimli anlatım

Ouzoo

Bende başa çıkamayacağımı anlayıp elektrikçiye bağlatmıştım, keşke tamponu sökmeden önce arkadan bağlantılara bi baksaydın ter dökmezdin boşuna..
Fk lar hayırlı olsun ayrıca
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

d3n1s

Alıntı yapılan: Ouzoo - 02 Ağustos 2010, 03:16:22
Bende başa çıkamayacağımı anlayıp elektrikçiye bağlatmıştım, keşke tamponu sökmeden önce arkadan bağlantılara bi baksaydın ter dökmezdin boşuna..
Fk lar hayırlı olsun ayrıca
teşekkür ederim :sevgi: açıkçası öncesinden bakmak aklıma gelmedi, gelseydi bile farları sökmeden soketleri sökemezdim çünkü elim sığmıyor soketlerin oraya, her türlü bi tampon indirmem gerekiyordu yani :saskin:

d3n1s

arkadaşlar bugün saat 14.00 itibariyle aracım artık yok, kendisi aramızdan ayrıldı.

ALPER.

alla allaaa, kaza bela yok inşallah? e sattıysan da projeler falan diyodun?

atego

Okuyunca çok şaşırdım Deniz, sattın mı yoksa arabayı?

nizam

ucu kapalı cümle niye yazıyorsun babacan hayırdır ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

d3n1s

arabam pert arkadaşlar öldü kendisi :( çok ciddi bir kaza atlattım, kamyona çarpıp takla attımı, hayatta kalmamın başlıca sebebi şans, birisi veya birileri korudu beni, ama emniyet kemerim olmasa şu an ben de aranızda olmazdım. sizden rica ediyorum lütfen emniyet kemerinizi takın, kendinizden çok sizi sevenler için takın kemerinizi.

ALPER.

güzel kardeşim geçmiş olsun, sen de bişey yok demi önemli olan o... sorması ayıp olmazsa niye oldu, nerde oldu?

Ouzoo

Büyük geçmiş olsun Deniz  :(
Sana bişey olmasın önemli olan bu..Emniyet kemeri çok önemli tank bile olsa altımızda kemer takmalıyız.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

d3n1s

Alıntı yapılan: boralp - 05 Ağustos 2010, 12:01:15
güzel kardeşim geçmiş olsun, sen de bişey yok demi önemli olan o... sorması ayıp olmazsa niye oldu, nerde oldu?

arabayı durduramadım, öyle deli gibi de gitmiyordum ama... Polo Sportline'ların frenlerinin yetersiz olduğunu duymuştum birkaç kişiden ama bana düne kadar yeterli geliyordu, değilmiş oysa ki... önümde doblo vardı, şerit değiştirdim, geçtiğim şeritte kamyon olduğunu doblo'dan ötürü göremedim, kamyonu görünce "benim araba bu mesafede durmaz" dedim ve duramadım da zaten... kamyonun altına girmeyeyim diye sola kırdım ama servis yolunun refüjü başladı, önce kamyona sol arkadan, sonra da refüje çarptım, takla atıp tavanın üzerinde sürüklendim 2 metre kadar, durdum. durduğumda kemere asılı başaşağı duruyordum, vatandaşlar kapımı açtı, ben de kemerimi çözüp çıktım arabadan. Kaza istanbul yolunda, ankaraya gidiş istikametinde oldu, acity'nin önünde.