Bu da benim gtı;) (DOG)

Baþlatan fena41, 08 Haziran 2010, 02:26:47

« önceki - sonraki »

ccc_mk1

çok orjinal bi araca benziyo fiyatÃ,,±da bedava nerdeyse..düÃ...ŸÃ¼nmedim deÃ,,Ÿil alsammÃ,,± diye  :) Allah kaza bela vermesin..

fena41

amin saoolun satmakdan vazgectÃ,,±m zaten gerek kalmadÃ,,± bÃ,,±raz maddÃ,,± sÃ,,±kÃ,,±ntÃ,,±m vardÃ,,± hallettÃ,,±m oyuzden satÃ,,±lÃ,,±ga cÃ,,±karmÃ,,±sdÃ,,±m ama suanda tamamen aracÃ,,±ma odaklandÃ,,±m tesekkurederÃ,,±m gercekden de bugun iç dosemelerÃ,,±ne kadar soktum ufak paslanmalar dÃ,,±sÃ,,±nda hÃ,,±cbÃ,,±ryerÃ,,±yle oynanmamÃ,,±s tamamen orjÃ,,±nal bÃ,,±r arac tabÃ,,± o paslanmalarÃ,,±da yokettÃ,,±m  ;)

fena41

evet arkadaslar bukadar resÃ,,±m yeter sanÃ,,±rÃ,,±m benim dog egÃ,,±tÃ,,±msÃ,,±z :)fazla resÃ,,±mden sÃ,,±kÃ,,±lÃ,,±o:)sakÃ,,±nlesdÃ,,±gÃ,,±nde yine resim ceker atarÃ,,±m :) :tamamdir

Han

Kankaa çözmüÃ...Ÿsün isi maÃ...Ÿallah daha da diri olmus canavar MaÃ...Ÿallah kanka yaz gelsinde yanyana 2 yeÃ...Ÿil fotolarÃ,,±z :D
ilk isin yaylara el atmak olsun spor Ã...Ÿart :D  :tamamdir :sevgi:
Alýntý yapýlan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
iÃ...Ÿin içinde erci var ise gerisi teferruattÃ,,±r :D
http://GolfMk1Ciyiz.Biz Her Ã...žey Golf Mk1 Ã,,°Ã§in

fena41

bu arada bana spor yay lazÃ,,±m arkadaslar satÃ,,±lÃ,,±k bolumune baktÃ,,±m goremedÃ,,±m yanlÃ,,±z bana yardÃ,,±mcÃ,,± olursanÃ,,±z sevinirim ;)