şanzumanlarımızı değiştirelim mi? benim 5. vites oranı çok kısa. yokuşları rahat çıkıyorum 5le. kırmızı ışıklarda o kadar çabuk vites atıyorum ki yetişen araba çıkmadı henüz bi kere ışıklarda audi ile yanyana geldik, yeşil yanınca adamı hemencecik geçtim. adam sinirden kudurdu, 100e çıkınca bıraktım arabayı . baktım adam bağırta bağırta geçiyor yanımdan ama işte iyi olmuyor her zaman 80 km de 3000 devire ulaşıyorum. 100e varırsam 3500 devir. çok yakıyor o zamanda
abi bir tek 5. vites değişmekle olmuyor demekki bunu 3 ü 4 ü de değişmeli. yani komple şanzıman değişmeli nerdeyse uyumlu olması için. bende 5.vites dişlisini değişsemmi diyordum benim araç mk3 td. ama şimdi anlattıklarınızdan sonra bende vazcaydım gibi. sadece 5 le bitmiyormus demekki iş.
yok yok hiç girişme, ben memnun değilim halimden. Eğer çok istiyorsan 6 ileri tak derim. Ben şu an arabayı yükledikten sonrasını bekliyorum, hedefim 1.6'ya çevirip komple egzoz yapıp dereceli egzantrik ve chip uygulamasına gitmek, tahminen 140-150 hp civarı olacak, o zaman da beni rahatsız etmeye devam ederse şanzumana el atıcam, şu an yok yere şanzumanı indirmek istemiyorum.
aracını 140-150 hp ye bu söylediklerinde çıkarabilirsen sitede bir ilk olucaksın biliyosun dimi bunları yapan bi arkadaş max. 100 bg e çıkartabildiğini söylemişti
Polo sportline hakkında bilgi edinmeden yardımcı olabilir Polo 16v AFH Dyno
5.vites 3000 devirde 120 gösteriyor benim polo en normalide buymuş zaten.
Reklamsız bir forum deneyimi ve daha fazlası için hemen üye olun veya giriş yapın.