Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hangi Kitabı Okuyorsunuz? - Sayfa 2

Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Başlatan corrado, 31 Ocak 2006, 21:32:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcsahan

gerçekten kitap okumaya başladığınızda sadece ona konsantre oluyorsunuz. malesef vakit yetersizliğinden ve üşendiğimden gazeteyi bile netten takip ediyoırum

cabrio63

zaman yaratmak çok kolay.yani en iyi okuma yeri wc dir aslında ;D

TuningLINE

ya bende okuyamıyorum neden bilmiyorum sıkılıyorum :(
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

mcsahan

:D wc de en iyi giden karikatür yada mopdifiye dergileri

corrado

aslında vakit var.
kışın işe gidip gelirken serviste ve gün içi izmitte dolaşirken araçta yazın sahillerde okuyorum.
mustafa yıldırımın sivil örümceğin ağında isimli kitabını yeni bitirdim.
askerde okuduğum aleksandır soljenistının gulag takım adaları kitabından sonra beni en zorlayan kitaptı. ama bitirdim  :tamamdir
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

cabrio63

KOÇ:)

Ahmet KAYA - Başım BeLada
sandığınız giBi biri diiLmiş..

vw6n

Alıntı yapılan: KOÇ - 10 Şubat 2008, 18:30:48

Her okuduğun kitabın,gazetenin,derginin, söylenenin doğru olduğuna inanırmısın ???

vw6n

Enson askerdeyken Ankaradaki korsan kitapçılardan "Bridget Jones'un Günlüğü 1 " "Bridget Jones'un Günlüğü 2 mantığın sınırları " kitaplarını okumuştum güzeldi.

musa

Alıntı yapılan: KOÇ - 10 Şubat 2008, 18:30:48

her okuduğuna şüpheyle yaklaşmalısın.yalnız bir kitap hariç.kutsal kitaba..her kitabıda okumamalı.

vw6n

Alıntı yapılan: musa - 10 Şubat 2008, 23:25:12
her okuduğuna şüpheyle yaklaşmalısın.yalnız bir kitap hariç.kutsal kitaba..her kitabıda okumamalı.
+9321

Ouzoo

Şu aralar tongue fu diye bi kitaba başladım gayet sarmış durumda..Genel önsözü sözlü dövüş sanatı, veya kasimpasa street fighthers diyebiliriz :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

G60

Alıntı yapılan: suggestion - 11 Şubat 2008, 00:59:22
Şu aralar tongue fu diye bi kitaba başladım gayet sarmış durumda..Genel önsözü sözlü dövüş sanatı, veya kasimpasa street fighthers diyebiliriz :tamamdir

11, 12 sene önce hatırlıyorum o kitabı ablamın dolabında. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Doğrudur Osman şimdi 3 yaşında çocuklar yedirio kitaptaki lafları vatandaşa..İkinci el almıştım 1 ay oldu 50 kuruşa :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..