Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
(Yeni) Silivri Buluşması (UPDATE RESİMLİ) - Sayfa 5

(Yeni) Silivri Buluşması (UPDATE RESİMLİ)

Başlatan volksport, 19 Haziran 2007, 14:19:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Silivri buluşması içerisinde 2-3 saatlik denize girme aktivitesi yapılsın mı?

Evet, yapılabilir,
15 (75%)
Hayır, gereksiz
5 (25%)

Toplam Oy Verenler: 20

golf-line2

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

volksport

Haydi bakalım İSTANBUL 'a iniş yaptık. Yarın kısmetse Silivrideyim, buluşma yeri fotoraflarını çekicem... Ehh birazda gezer tozarım arabam yanımda nede olsa artık... :D :D :D :D

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

volksport

Bileti buldum, mangal için buluşucağımız bizim sitenin resimlerini ekliyorum, Silivride oldugum için sıkça internete giremiyorum.Bu aksam tholl-ga ile bulusucaz.

Haydi resimler....

volksport

ÖNEMLİ

Arkadaşlar buluşma yeri olan Maxi Shopping City nin yer tarifi,

E-5 üzerinden Silivri ilçe sınırı bitiş tabelasına kadar devam ediyorsunuz,hemen ilçe sınırı bittikten sonra ilerlediğizde,Sağ tarafta AYSO Restaurant ı görüceksiniz,restauranttan sonraki üst geçitin altından geçtikten sonra sağ tarafta Maxi Alışveriş Merkezini Görüceksiniz.

Buluşma zamanı :01Temmuz 2007 Pazar Günü Sabah 10:00

Firestarter

Umarım bulurum  ;D
Büyük ihtimalle Emre ile birlikte geliriz,o biliyordur oraları  :)

G60

İstanbuldan çoğu kişi birlikte çıkar yola kayolmaz kimse.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

mcsahan

anadolu yakasından saat 09:00'da kavacık sapağından toplu kalarsak, saat 10:00 olmadan silivride oluruz

soner35

oh maşallah ne güzel yaa benimde izmirde honda grubu var onlarla buluşuyoruz arada içlerinde tek golf ben varım bana kızıyolar ama bunu yeri ayrı hondadan sonra

G60

Eralp sitede bir Golf II var. Çağır amcamı. :D