Bir mk1 sever daha bulundu :)

Başlatan Ahmet Koçan, 23 Mayıs 2010, 11:23:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ahmet Koçan

Alıntı yapılan: BuBu - 24 Mayıs 2010, 12:10:09
Valla Ahmet Bey sizin konuyu dağıttım biraz ama kusura bakmayın. Sonucta sizde araba arıyormussunuz en azından farklı konular değil. Tekrar kusura bakmayın  :)

yok ya sorun değil zaten konuya burda devam edelim benim içinde iyi hem ikimizde işiimizi görelimde sorun yok :)
Almanlar Mercedesi Bmw i satmak için. Volkswageni binmek için yapmıştır ;)

Han

Valla ben konu kimin unutmusum kusura bakmayın en azından bos muhabbetler etmedik bilgi içeriyor çoğu  :-X
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Ahmet Koçan

Alıntı yapılan: ercijuana - 24 Mayıs 2010, 15:37:38
Valla ben konu kimin unutmusum kusura bakmayın en azından bos muhabbetler etmedik bilgi içeriyor çoğu  :-X
Aynen öyle bilgimizi geliştiriyoruz kusura bakılcak birşey yok bunda :)
bende bu araça bakıyorum arkadaşlar görüşlerinizi alıyım bir zahmet :)
Volkswagen Golf - 4.000 TL - Bartın - Araba.Com

Han

temiz bir mk1 e benziyor ama alırsan hayrına şu aynaları sök orjinallerden tak lütfen  :tamamdir :sevgi:

Ahmet Koçan

ilk işim benimde o aynaları sökmek olucaktı zaten gözüme çok çarpıtı bi ara arabadan soğutmuştu beni :)
mk1 lerde alsam en büyük sorunlar ne yaşaya bilirim parça sıkıntısı çekermiyim araba motorundan da pek anlamam yolda bırakırmı beni  :-\

Han

düzenli bakımdan sonra yolda kalmazsın emin ol ben tek vmarş bodruma gittim geldim hiç bir sey olmadı :D
motor mekanik asla parca sıkıntısı cekmessin
cürüklere dükkat etmen gerekir o arabada da görünürde yok iyice kupa ile şase birlesim yerlerini kontrol et ;)
genelde vites geçisleri problemli olur
şöle diyim sana en büyük masrafın motor yaptırmak olur onunda parçası komple motorun 600 tl gibi bir rakam daha büyük ne olabilirki :D

Mk1GTI

Benzin litre fiyatları malum artık 30krş altı görmek imkansız.. Benim araba 100km de şuan 6 - 6,5LT tüketiyor sentesi kaçık motorun daha elimi sürmedim onuda bi ayarlarsam 5 - 5,5LT gibi düşmesini tahmin ediyorum.. Şehir içi kısa mesafe gidiyorum malum ozaman 8LT emiyor :D Düzgün bizim araca uygun lpg sistemi takılsa uzun yolda 8 - 8,5 LT LPG şehir içide 10 - 11LT gibi gaz yakar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Han

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 24 Mayıs 2010, 16:49:57
Benzin litre fiyatları malum artık 30krş altı görmek imkansız.. Benim araba 100km de şuan 6 - 6,5LT tüketiyor sentesi kaçık motorun daha elimi sürmedim onuda bi ayarlarsam 5 - 5,5LT gibi düşmesini tahmin ediyorum.. Şehir içi kısa mesafe gidiyorum malum ozaman 8LT emiyor :D Düzgün bizim araca uygun lpg sistemi takılsa uzun yolda 8 - 8,5 LT LPG şehir içide 10 - 11LT gibi gaz yakar..
yani bendede 1.5 motor jant abart egzost var arada tek fark egzost erşan abiyle motorum 1500cc olmasına karsın şehirlerarası 4,5 5lt re yakıyor :D gti dan korkmayın :D ehir içi yazmıyorum çünki şehir içi çok gazlıyorum ben makas vs 10lt yada daha fazla yakıyordur :D 100kmde

Ahmet Koçan

dün akşam bi babamla konuştum da çok eski araba hep masraf çıkartır bize falan diyo bende uğraşırız biraz adam olur falan dedim ikna etmeye çalışıyorum olur inşallah ya  :-X

Mk1GTI

şehir içi yazmıyorum çünki şehir içi çok gazlıyorum ben makas vs 10lt yada daha fazla yakıyordur Cheesy 100kmde

İşte biz bu rakamı görmüyoz gazlayınca yolda 200km süratle gitsem 8-9LT :D :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 24 Mayıs 2010, 17:30:38
şehir içi yazmıyorum çünki şehir içi çok gazlıyorum ben makas vs 10lt yada daha fazla yakıyordur Cheesy 100kmde

İşte biz bu rakamı görmüyoz gazlayınca yolda 200km süratle gitsem 8-9LT :D :D
Tabi GTI olupta gazlamamak olurmu ? Biz GTI'ların yakışı 8-9LT  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

ama sehirlerarası 4,5 5 lt 120 km den asagı gitmiyorum abi :D
sehir içi ani gazlamalar durmalar kalkmalar vs tabi injeksiyon sistemi bambaska karbüratör kadar çok yakmıyor onun için k-jet forever
benim arbaya k-jet taksam nasıl oluracaba :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 24 Mayıs 2010, 17:48:38
ama sehirlerarası 4,5 5 lt 120 km den asagı gitmiyorum abi :D
sehir içi ani gazlamalar durmalar kalkmalar vs tabi injeksiyon sistemi bambaska karbüratör kadar çok yakmıyor onun için k-jet forever
benim arbaya k-jet taksam nasıl oluracaba :D
Harbiden ya 1.5 GLS'ye K-Jet takılabilir mi acaba sonuçta K-Jet GLS gibi karb. oluyo GLS neden K-Jetli olmasın  ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Han

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Mayıs 2010, 18:11:18
Harbiden ya 1.5 GLS'ye K-Jet takılabilir mi acaba sonuçta K-Jet GLS gibi karb. oluyo GLS neden K-Jetli olmasın  ???
Düzgün bir k-jet sistem bulursam yapacam motora girdiğim zaman denemis oluruz :D