2004 GOLF PASİFİC ALDIM

Başlatan yargic, 18 Mayıs 2010, 14:50:50

« önceki - sonraki »

yellow_driver

Alıntı yapılan: boralp - 19 Mayıs 2010, 00:21:29
tşk ederim cvbınız için ben 24bin istiyorum zaten yoksa istediğim arabayı alamıyacagım o zmnda bildiğim arabayı niye satıyım, çok sağolun renk çok canlı konyaya uğradıgım anda büyügünden nazar boncugu getiririm ;)
bizim arkadaşa aynı renk(gümüş gri), geçen hafta sıkı bir pazarlıkla 22750 ye aldık. düz vites. istediğiniz fiyat normal sayılır. eğer aceleniz yoksa, alıcısını bulursa 23500-24 e de okutabilirirsiniz. önemli olan alıcısını bulması.hayırlı satışlar

yellow_driver

Alıntı yapılan: yargic - 18 Mayıs 2010, 15:35:35
Tşk ederim arkadaşlar daha iyileri sizin olsun.
hayırlı olsun hemşom. kazasız belasız, keyfli sürüşler

yargic

Alıntı yapılan: yellow_driver - 19 Mayıs 2010, 20:23:17
hayırlı olsun hemşom. kazasız belasız, keyfli sürüşler
Teşekkür ederim hemşom daha iyileri sizlerin olsun...

ALPER.

Alıntı yapılan: yellow_driver - 19 Mayıs 2010, 20:22:35
bizim arkadaşa aynı renk(gümüş gri), geçen hafta sıkı bir pazarlıkla 22750 ye aldık. düz vites. istediğiniz fiyat normal sayılır. eğer aceleniz yoksa, alıcısını bulursa 23500-24 e de okutabilirirsiniz. önemli olan alıcısını bulması.hayırlı satışlar

çok teşekkür ederim yellow driver,aldığınız araç hayırlı olur inşallah, yargiç kusura bakma konuya kaynak oldu ama...tekrardan kazasız belasız sürüşler...

totemshark

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Kırmızı harika görünüyor, bence çok iyi etmişsin kırmızıyı almakla.Allah kazasız belasız cezasız günlerde binmek nasip etsin  :)
I :sevgi: my Golf 4

yargic

Alıntı yapılan: totemshark - 29 Mayıs 2010, 19:08:59
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Kırmızı harika görünüyor, bence çok iyi etmişsin kırmızıyı almakla.Allah kazasız belasız cezasız günlerde binmek nasip etsin  :)
Teşekkür ederim dostum iyi temmenilerin için daha iyileri sizlerin olsun.

ozkan_misirli

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

cemele

Ayni cihazn Gumus grisi bende var lezzetine doyamiyorum. 1.5 yil once 19800tl saymistim. Halen kiz gibi 74000km de.

Mukemmel bir secim gule gule kullanin.