lastiğe kamber verme.....yeni fotolar 4 de.....

Başlatan safakaksu90, 15 Mayıs 2010, 00:54:23

« önceki - sonraki »

safakaksu90

yada öle yapcaz dediğin gibi spor yay

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 16 Mayıs 2010, 12:02:42
yada öle yapcaz dediğin gibi spor yay
Amortisörlerin sağlamsa şimdilik yayla idare edersin ama amortisörlerin etkisini kaybetmeye başlayınca amortisörde şart olucak o zamanda spor amortisör alırsın çok daha iyi olur  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

safakaksu90

aslında takım hepsini alcan ama jantlar felan nakit azaldı :)

mira

önlerde kamber var.arkalarda yok.arka porya 4 civata 4 somun.2 altta 2 üstte duruyorlar.alttakilerin altına pul koyarsın lastiğin üstünü içeri alırsın.bu işlemle ne kadar kamber ayarı o kadar yolda gezme olur ama...abartmadan yaparsan işini görürsün...ben sürtmesin die arkaları açıp önleri alabildiğine bastım.şimdi 195/50R 15 7.5 ofset BBS ler sürtüyor.Arkalar BBS önler sac jant geziyorum 2 aydır.önlere yay alıp kamber vererek gezicem nasipse yakında...bu arada çamurlukları açtırmazsan Borbet ile her halukarda sürter belirteyim

GolfMk1Cabrio

Rot ayarında yaptırtabiliyomuşsun kamberi yalnız nasıl ayarladıklarını bilmiyorum  pul koymakta ne kadar sağlıklı olur belli olmaz ama fena fikirde değil  :)

Han

Arkalara ayarla yapılmıyor bizimkiler gibi ayarsızlar sadece pul yada flans ile kamber verebilirsin yada şasecide çektirerek :D
önler ayarlı 2 somun var oradan yapıyorsun zaten :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ercijuana - 17 Mayıs 2010, 20:01:02
Arkalara ayarla yapılmıyor bizimkiler gibi ayarsızlar sadece pul yada flans ile kamber verebilirsin yada şasecide çektirerek :D
önler ayarlı 2 somun var oradan yapıyorsun zaten :D
En iyisi orjinali bence dursun böyle ama sürtmemesi için geçici süreliğine pul koy derim ben  ;) Sonra sert amortisörlerle işi bitirirsin olur biter  :tamamdir

koldas

arka lastiklerde kamber olayı sabittir ayarı olmaz ancak kaynak veya değişimle olabilir iç saca değiyorsa davlumbazı değiştirebilirsin

koldas

bence yaylar da bir sorun olabilirkırık vb.

mira

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 17 Mayıs 2010, 19:52:05
Rot ayarında yaptırtabiliyomuşsun kamberi yalnız nasıl ayarladıklarını bilmiyorum  pul koymakta ne kadar sağlıklı olur belli olmaz ama fena fikirde değil  :)
önlerde kamber var.rotçuların hepsi yapar.hatta benim rotçum taşıyıcının üst civatası 10 luk yerine 8 lik civata koyarak biraz daha açı verdi.ama arkalara elleyemedik.ayar yok çünkü.
resimde önler ayarlı

Han

Forumda Selçuk abinin yaptığı gibi arkaya pul koyarak kamber verebilirsiniz. Sakalımda var dinleyen yokki :D

Yada c3t1n gibi arkaya Flanş koyabilirsiniz :D

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

mira

bahsettiğim gibi pul koyarak  :tamamdir
başka çare yok

serhaty

Alıntı yapılan: mira - 17 Mayıs 2010, 19:14:15
195/50R 15 7.5 ofset BBS ler sürtüyor

Sürtme yapan BBS'lerin et değeri nedir?

braveheart53

arkadaşlar kamber olayına fazla takılmayın araç yolda durmuyo benden söylemesi durduğu yerde kolay çevriliyo doğru da giderken 2 şerit yola anca sığdırıyosunuz aracı.  araç hidrolik direksiyonlu bmc kamyon gibi yolda bir sağ bir sol yapar...