Hız Sabitleyici

Başlatan aysoft, 12 Mayıs 2010, 01:43:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aysoft

Merhabalar

Aracımda Hız sabitleiyici calismiyor sebebi ne olablir. Sigortalarda sorun yok. Kaputu acıp bakiyorum ama bosta kablo da yok.

OffLineR

makineye bağlatmadan zor anlarsın.
Bu arada çalışmıyordan kastın ne?
Işığı mı yanmıyor?
Devreye mi girmiyor?
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

aysoft

ısıgı onceden de yanmıyor du ama suan devreye girmiyor

maverick

önceden de ışığı yanmadığına göre sonradan mı taktırdınız?  bilgisayara bağlatınca ne olduğunu yazması lazım
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

aysoft

ben taktırmadım aracı 2. el aldım ama aracta sanırım orjinal ozellilerine baktıgımda tum ozellikler mevcuk trendline galiba modeli en ust seviye arac ama onceden calisiyordu belkide gostergede ampul patlaktır.

OffLineR

Hız sabitleyici sadece highline'larda var.

serhat

trendline en üst seviye değil en üst seviye highline
WOLFSBURG STYLE ;)

aysoft

olabilir tam paketini bilmiyorum ama ozelliklerine baktıgımda yuksek bir model hız sabitleyici sonradan bozuldu sebebi ne olabilir ve hız sabitleyici tam nerede bulunuyor.

serhat

aracınızda hız sabitleyici olduğuna eminmisiniz henüz yerini bile bilmiyorsunuz
WOLFSBURG STYLE ;)

ÜRENCİK

Hız sabitleyici sinyal kolunda olur.Sinyal kolunun üzerinde on/off yazan bir düğme varsa aracınızda hız sabitleyici vardır.Golflerin hepsinde hız sabitleyicinin ön hazırlığı bulunur ancak highline ve R32 haricinde orjinalinde bulunmaz.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

aysoft

Alıntı Yaparacınızda hız sabitleyici olduğuna eminmisiniz henüz yerini bile bilmiyorsunuz

eminim tabiki ben kullanıyordum yeni bozuldu ayrıca ben kuulanım kolunu sormadım motor da yerini sordum yani kendi nerde bulunuyor kablomu cıktı hortum mu cıktı ona bakıcam.

aysoft

Alıntı YapÜRENCİK
SERKAN ÜRENCİK

Otomobili: GOLF PASİFİC 1.6 16v

Ynt: Hız Sabitleyici
Yanıtla #9 : Mayıs 14, 2010, 10:49:12 ÖS   

--------------------------------------------------------------------------------

Hız sabitleyici sinyal kolunda olur.Sinyal kolunun üzerinde on/off yazan bir düğme varsa aracınızda hız sabitleyici vardır.Golflerin hepsinde hız sabitleyicinin ön hazırlığı bulunur ancak highline ve R32 haricinde orjinalinde bulunmaz.

biliyorum sinyal kolunda oldugunu motor daki yerini soruyorum kontrol amaclı bakıcam kabla v.s. cıkma ihtimali varmı diye hız sabitleyici var daha once kullandım otoban v.s. yokus tur falan filan sorunsuz calisıyordu

OffLineR

Alıntı yapılan: OffLineR - 12 Mayıs 2010, 08:19:46
makineye bağlatmadan zor anlarsın.
Bu arada çalışmıyordan kastın ne?
Işığı mı yanmıyor?
Devreye mi girmiyor?

maverick

motorda bağlı kısmı yok ecu ya bağlı sinyal koluun içinden diye biliyorum
bilgisayara bağlatmadan arızasını anlamak biraz zor olur
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM