golf mk1 için direksiyon mafsalı

Başlatan cery, 02 Mayıs 2010, 21:19:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cery

golf mk1 için direksiyon mafsalı ve ön fren merkezi(sol ön) lazım elinde olan arkadaşlar var mı sıfır veya temiz ikinci el...

alpers3

var ıkıncı el tam olarak mılden kutuya gıden kısmımı lazım yoksa sımıtten baslayarak komple sekıl mı

e12

Alıntı yapılan: cery - 02 Mayıs 2010, 21:19:31
golf mk1 için direksiyon mafsalı ve ön fren merkezi(sol ön) lazım elinde olan arkadaşlar var mı sıfır veya temiz ikinci el...
var dememe gerek yok sanırım... ;) :D ;D :tamamdir :sevgi:

escocem

direksiyonun bağlandığı milin içinden geçip çıktığı bilye var direksiyonu söküncede gözüken..hata aliminyun bi parça kontakta ona bağlı..o bilye lazım bana fakat tek başına söküleblir bir bilyemiydi o hatılayan varmı hatırlayamadım çok uzun oldu sökeli rayı :)

taha_jetta80

Alıntı yapılan: escocem - 05 Mayıs 2010, 00:26:22
direksiyonun bağlandığı milin içinden geçip çıktığı bilye var direksiyonu söküncede gözüken..hata aliminyun bi parça kontakta ona bağlı..o bilye lazım bana fakat tek başına söküleblir bir bilyemiydi o hatılayan varmı hatırlayamadım çok uzun oldu sökeli rayı :)
abi o bilye tek başına sökülmüyo. kontokla birlikte oluyo. bende değiştirdim rahatladım ;)

escocem

Alıntı yapılan: taha_jetta80 - 06 Mayıs 2010, 03:10:10
abi o bilye tek başına sökülmüyo. kontokla birlikte oluyo. bende değiştirdim rahatladım ;)
düşündüğüm gibiymiş :)30 liramıydı fiyat ne verdin o aliminyum parçaya?birde sen ndn değiştirdin..

taha_jetta80

abi fiyatı hatırlamıyorum çünkü ben. mil aldım o kontağı komple aldım kapılarla ilgili bi kaç şey aldım. ama edğin civardadır tahminim göbeğin fiyatı. bnmkii direksiyonu sola çevirirken şıkır şıkır ses yapıordu ordaki bilyadan. o yüzden değiştirtim. birde bilyada boşuk vardı sanırım yavaştan dağılmaya başlamış.