Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
SOKAK KEDİSİ 35 AR 2516 SON HALİ İLE SİZLERLE !!! - Sayfa 3

SOKAK KEDİSİ 35 AR 2516 SON HALİ İLE SİZLERLE !!!

Başlatan Sokak Kedisi, 06 Mayıs 2010, 11:27:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Maşaallah,çok güzel olmuş.
Kazasız,nazarsız inş.
İsmi çok hoşuma gitti "sokak kedisi" :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Ouzoo

Ön camdaki sticker ve arka logo içi kırmızının dışında çok güzel.Gördüğüm en güzel 2. caddy :)
Kazasız belasız keyifli sürüşler :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Bide sürgülü kapılardaki folyo biraz kısa kalmış sanki?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

al_pacino

evet o folyo sanki cam devam ediomu sgibi olmalı

Sokak Kedisi

öyle diyorsunuz ama kapı direğindeki orjinal siyahı bende o arayı o direkle birleştirdim mecburen ön camdaki logo yada gelince aracım o adla tanılıyo izmirde  . sağolun genede  ;)

burak.akın

ÜRENCİK

resimdeki 106'nın sahibi duymasın ama ondan daha spor duruyor çok güzel olmuş maaşallah güle güle binin
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

gültekin77

gültekin77

Sokak Kedisi

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 15 Temmuz 2010, 22:05:31
resimdeki 106'nın sahibi duymasın ama ondan daha spor duruyor çok güzel olmuş maaşallah güle güle binin
Resimdeki 106 da benim :)  ;D ama caddy kadar olamaaz on u bende biliyorum caddy 'im bambaşka  :D ;D