ANKARADA GOLF 3 PARÇALARI BULABİLECEĞİM ÇIKMACILAR:))

Başlatan htmetin, 05 Mayıs 2010, 10:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

arakadaşlar ankaraya işim düştü bu aralar gelmişken de şu çıkmacıların adreslerini ve isimlerini bilen varmı?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

VWci

Yıldız Sanayi Sitesi Batıkent taraflarında yalnız çıkmacılar ile konuşmak anlaşmak ve alış veriş yapmak zordur...

taha_jetta80

önyargılı olma ;) yenimahalle ivedik organize sanayide alper abi var alper ticaret aradığın her türlü parça onda mevcuttur. kendim bizzat ıspartadan kalktım gittim gördüm aldım geldim :)  herr konuda yardımını esirgemeyecek bi şahıstır.

suskun

alper   05338123818 iş: 03123963053  siteden geldiğini ve bizim  selamımı söylersen(HAMİT yada YASİN) yardımcı olur

adres:hurdacılar sitesi b5 blok 223 numara ANKARA
H.G WORKS

htmetin

evet Alper le bugün görüştüm gerçekten samimi bir arakdaş. Çıkmacı değince insanın aklına hemen kara-kuru çakal tipler geliyor. Önyargılı olmamak lazım..
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

infinity3455

ankarada  yok yok  sadece  yerini  bulmak  lazım.....

alpers3

Alıntı yapılan: htmetin - 05 Mayıs 2010, 22:13:21
evet Alper le bugün görüştüm gerçekten samimi bir arakdaş. Çıkmacı değince insanın aklına hemen kara-kuru çakal tipler geliyor. Önyargılı olmamak lazım..
bu ıste cozulmustur:)

htmetin

alpers3

sımdı adresını yazdım kargoları hazırlamaya baslamıstık:)denk getırdın:)sokukte yokmus soz werdım we formdansın dıye komple bagaj kapagını dagıttım bagaj kapagıyla kawga edıodum bı saattır:)cıvatasına kadar ustune taktım kardes ıyı gunlerde kullan...

htmetin

Allah razı olsun senden.. Ankara geldiğimde ilk iş senin yanındayım..

alpers3

beklerım kardes ılla alıswerıse gerek yok cayımı yemegımı yemeye buyur gel basıımla bırlıkte...

VWci

Alıntı yapılan: alpers3 - 06 Mayıs 2010, 12:25:27
bu ıste cozulmustur:)

Alper senin yer neresi? Bir uğrayayım sana.

alpers3

suskun

Alıntı yapılan: htmetin - 05 Mayıs 2010, 22:13:21

alper başka  :sevgi:  :tamamdir
H.G WORKS