Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf IV Pacific Otomatik (Big foot) - Sayfa 6

Golf IV Pacific Otomatik (Big foot)

Başlatan totemshark, 02 Mayıs 2010, 20:41:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BLaCk_VWoLf

görüntü çok hoş güle güle kullanın ama ben 225x45x17 ile eziyet çekmiştim bir daha mı aman dedim  :saskin: bunları düşünemiyorum  :)

totemshark

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 09 Nisan 2012, 12:35:00
çok güzelolmuşş :) ataşehrde görmüş olablirim bu aracı :)) vw tr ye üye oldugnuz bilmyodum:)eski janlaalar duruyo mu:)

Eski jantlar duruyor, önce bir süre kullanıp pişman olmazsam satarım diyordum  ama hiç pişman değilim. Araba sert oldu ama otoyol haricinde temkinli gidiyorum  :) Bende sizin aracı gördüm hatta gelip konuşucaktım ama sonra vazgeçtim. Chip tuning dükkanında gördüm Golf 3 gti'ı.

Alıntı yapılan: BLaCk_VWoLf - 09 Nisan 2012, 12:39:23
görüntü çok hoş güle güle kullanın ama ben 225x45x17 ile eziyet çekmiştim bir daha mı aman dedim  :saskin: bunları düşünemiyorum  :)

Şimdilik pişman olmadım ama umarım hep böyle düşünürüm  :)
I :sevgi: my Golf 4

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: totemshark - 09 Nisan 2012, 13:09:54
Eski jantlar duruyor, önce bir süre kullanıp pişman olmazsam satarım diyordum  ama hiç pişman değilim. Araba sert oldu ama otoyol haricinde temkinli gidiyorum  :) Bende sizin aracı gördüm hatta gelip konuşucaktım ama sonra vazgeçtim. Chip tuning dükkanında gördüm Golf 3 gti'ı.

aynen golf 3 gti benimdi hatta senin arabanın önünden geçip  minibüse gidip geldim jantlarına bakıyordum megachips yeleği vardı üstümde  ;) :) :D
Exclusive Garage

totemshark

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 09 Nisan 2012, 18:13:38
aynen golf 3 gti benimdi hatta senin arabanın önünden geçip  minibüse gidip geldim jantlarına bakıyordum megachips yeleği vardı üstümde  ;) :) :D

Nişanlım orda çalışıyor onu almaya gelmiştim. Bir daha gelişimde daha erken gelip uğrarım orda olursan  :)

OffLineR

Alıntı yapılan: leonerdi - 09 Nisan 2012, 11:33:19
eyw. hocam teşekkürler ben coilover almadan rahat yok

KW'nin 40mm alçaltma kitlerinin GTI için olanları var, ön taraf çok düşmesin diye.
Emre'dekiler1.6'ya özel.

Sertlik ayarı yok bunlarda, maksimum komfor ve yol tutuş için tasarlanmış.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: totemshark - 09 Nisan 2012, 19:27:17
Nişanlım orda çalışıyor onu almaya gelmiştim. Bir daha gelişimde daha erken gelip uğrarım orda olursan  :)

inş. beklerim :=))
Exclusive Garage

totemshark

totemshark

Uzun süredir resim koymuyordum. Kıştan bir resim.

totemshark

Nette gezinirken alcantra tavan döşemesi gördüm ve aşık oldum. Yeni kaşıntım bu oldu sanırım. Arabanın tavanıda pırıl pırıl ama acaip güzel görünüyor.

bermuda24

Alıntı yapılan: totemshark - 10 Nisan 2012, 22:45:41
Nette gezinirken alcantra tavan döşemesi gördüm ve aşık oldum. Yeni kaşıntım bu oldu sanırım. Arabanın tavanıda pırıl pırıl ama acaip güzel görünüyor.

aracın böyle güzel hiç girme o işe temizmiş zaten  :tamamdir

totemshark

totemshark

Alıntı yapılan: bermuda24 - 10 Nisan 2012, 22:59:16
aracın böyle güzel hiç girme o işe temizmiş zaten  :tamamdir

Tavana kıyamıyacağım zaten ama sanırım direksiyonu yaptırıcam. O şekilde direksiyonları çok sevmişimdir hep.

5ani5 mk2

Exclusive Garage