Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf IV Pacific Otomatik (Big foot) - Sayfa 5

Golf IV Pacific Otomatik (Big foot)

Başlatan totemshark, 02 Mayıs 2010, 20:41:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

totemshark

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 06 Nisan 2012, 20:34:36
gerçekten cok güzel olmuþ yakýþmýþta  hayýrlý olsun allah ç :)izdirmesin :D
tesekkurler safak
I :sevgi: my Golf 4

bermuda24

Alıntı yapılan: totemshark - 06 Nisan 2012, 21:51:32
Aracta 40mm kw yay amortisor seti var

araç gerçekten güzel olmuş  ben burdayım diyor;) ;) ;)

uAlper

maaşallah süphanallah :)
üstad bbsler orjinalmi?? 18ch 5*100 nerden buluruz aldığın yerde daha varmı :)
İnsanlar alemde hayal ettikleri müddetçe yaşar...
                                                    YAHYA KEMAL

totemshark

Alıntı yapılan: uAlper - 06 Nisan 2012, 22:38:29
maaşallah süphanallah :)
üstad bbsler orjinalmi?? 18ch 5*100 nerden buluruz aldığın yerde daha varmı :)

Alper selam çıkma aldım jantları orjinalliğinden emin diilim fakat kilo olarak 10.5 kilo çıplak jant. Replica ise bile kilo olarak aynı :) Aldığım yerde bir set vardı.

totemshark

Aldığım yerde bir başka biri çıkan pacific jantını görünce bunu satarsan ben alırım dedi. Henüz deneme aşamasındayım eğer 18 lerle devam ediceksem pacificleride satmayı düşünüyorum. Sanırım 225 40 18 lastik alıcam. 35 ile jant sanki direk yere basıyormuş gibi duruyor.

OffLineR

ben bugün kanlı canlı gördüm.
Çok yakışmış.  :sevgi:
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

totemshark

leonerdi

merhabalar biraz konuyu dağıtacam ama bu kw amortisor yay takımı kaça mal oldu, sertlik ve yükseklik ayarı  varmı birde konfor kaybı nasıl?

totemshark

Alıntı yapılan: leonerdi - 09 Nisan 2012, 10:26:25
merhabalar biraz konuyu dağıtacam ama bu kw amortisor yay takımı kaça mal oldu, sertlik ve yükseklik ayarı  varmı birde konfor kaybı nasıl?

Ben Koray'dan ikinci el olarak aldım. O çok kısa süre kullandıktan sonra air ride yaptığı için ben taktım. Ücretini bilmiyorum fakat konfor olarak en konforlu kitlerden bir tanesi. Viraj performansı mükemmel ve aynı zamanda şehir içindede konfor olarak spor yaylar arasında en konforlularından diyebilirim. Bunun dışında sadece yay takmayı önermem orjinal amortisorlerle tam salınım yapamadığı için lak lak diye ses yapacaktır ve çabuk bozulacaktır.

leonerdi

Alıntı yapılan: totemshark - 09 Nisan 2012, 10:57:54
Ben Koray'dan ikinci el olarak aldım. O çok kısa süre kullandıktan sonra air ride yaptığı için ben taktım. Ücretini bilmiyorum fakat konfor olarak en konforlu kitlerden bir tanesi. Viraj performansı mükemmel ve aynı zamanda şehir içindede konfor olarak spor yaylar arasında en konforlularından diyebilirim. Bunun dışında sadece yay takmayı önermem orjinal amortisorlerle tam salınım yapamadığı için lak lak diye ses yapacaktır ve çabuk bozulacaktır.
sertlik yükseklik ayar durumu nedir zira benim araba GTI olduğundan biraz daha ağır 1.6 yayı takınca çok alçalıyor

totemshark

Alıntı yapılan: leonerdi - 09 Nisan 2012, 11:03:39
sertlik yükseklik ayar durumu nedir zira benim araba GTI olduğundan biraz daha ağır 1.6 yayı takınca çok alçalıyor

normalde 40mm uyumluluk durumunu ben araştırmamıştım. Aldığımda Koray ile aynı olduğu  için. Koray biliyordur onu buralardaysa cevap versin  :)

leonerdi

eyw. hocam teşekkürler ben coilover almadan rahat yok

5ani5 mk2

çok güzelolmuşş :) ataşehrde görmüş olablirim bu aracı :)) vw tr ye üye oldugnuz bilmyodum:)eski janlaalar duruyo mu:)
Exclusive Garage