Sizce 1 tl'ye köpük makinesi ile yıkamalar aracın boyasını matlaştırıyor mu?

Başlatan maminci, 29 Nisan 2010, 18:40:23

« önceki - sonraki »

serhat

valla ya yakında zift lekelerinede bioder uygulayan çıkarsa şaşmayın ;D
WOLFSBURG STYLE ;)

ttanriken

vallahi BEN ŞAHSEN ARABAMA  BOYA KORUMA YAPTIRDIKTAN SONRA SADECE SU İLE YIKIYORUM.ŞAMPUAN BİLE KULLANMIYORUM.

fosilci

Alıntı yapılan: ttanriken - 01 Mayıs 2010, 19:56:06
vallahi BEN ŞAHSEN ARABAMA  BOYA KORUMA YAPTIRDIKTAN SONRA SADECE SU İLE YIKIYORUM.ŞAMPUAN BİLE KULLANMIYORUM.

Arkadaslar boya korumaya para vermeyin yazık sadece işçiligine para alıyorlar :)

suskun

sevgili arkadaşlar siz makaraya almışınız ama   ÅŸuan kullanmakta olduğum araba mercedes s 600 guard 2010 model  bunu ben söylemiyorum bizzat mercedes yetkilileri ve ziebart ve dr vinlıy söylüyor..
H.G WORKS

fosilci

Alıntı yapılan: suskun81 - 01 Mayıs 2010, 20:50:57
sevgili arkadaşlar siz makaraya almışınız ama   ÅŸuan kullanmakta olduğum araba mercedes s 600 guard 2010 model  bunu ben söylemiyorum bizzat mercedes yetkilileri ve ziebart ve dr vinlıy söylüyor..

Ben makaraya almadım birzat katılıyorum sana ne kadar çok kimyasal o kadar arabanın vernigine zarar verir kaldıki aracınıza sürekli boya koruma işlemleri yapmıyorsanız arabanızı sevmiyorsunuz demekdir :)

suskun

;D yok bende çok güldüm harbiden bioksin falan ama ciddiyim yani
H.G WORKS

serhat

dedikleriniz doğru tabiki boya koruma wax falan bunlar önemli şeyler biz dalin cansın olayına taktık ondan böle konustuk :)
WOLFSBURG STYLE ;)