Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
90000 km mi,4 yıl mı?

90000 km mi,4 yıl mı?

Başlatan Çiftelerli83, 29 Mayıs 2010, 23:39:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çiftelerli83

Merhaba GOLF kullanıcıları; arkadaşlar bu Golf IV lerin ağır bakımlarını 90000 km dolunca mı,yoksa 4 yılda bir mi yaptırmak gerekiyor bu konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum....saygılar ;)

yellow_driver

serhat

85.000deyse gidip yaptırcan işi sağlama almak :D diğer türlü 3.5 yılda yani tam deforme olmasını beklemeyin parçaların
WOLFSBURG STYLE ;)

etikettt

aracını hiç kullanma 5 yıl yatsın 5 yıl sonunda bakım yapmak zorundasın ama 2 yıl içindede 90 bin yaptıysan gene bakım yaptırmak zorundasın ben eşşegimi saglam kazıga baglıyım dedim 82 binde yaptırdım bütün bakımlarını
34 ZZ 0898 GOLF 4 2003 MODEL 16V 105HP

fosilci

Ben 63 binde yaptırdım yaptırma sebebim ise benden önceki sahibi belki yaptırmıştır belki yaptırmamıştır işi saglama almak en iyisi :)

BLaCk_VWoLf

arkadaşlar tam olarak bu yapılacak bakımlar nelerdir benimde zannedersem bakım zamanım geldi de  :)

aDORES

Triger Bakımı yapılması gerekmektedir. Devir Daim, Gergi rulmanı ve Kayışlar Değişmektedir.

htmetin

Triger kayışı, gergi rulmanları, devir Daim, buji+buji kabloları, bobin, akü, komple ön takım rot-balans, klima gazı, filtre grubu, yağı, suyu.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline