polo classic angel far yardım?

Başlatan finishim, 22 Nisan 2010, 15:04:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

finishim

selam arkadaşlar 98 polo classic için engel far arıyorum.polo 6n lerin angel farları aynı acaba olurmu?deneyen duyan bilen varsa yardımcı olsun teşekürler..

[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/8150/vwpolo6nsiyahangelfarju.jpg[/img]
polo classic...

dj_burak

arkadaşım 6nlerin sinyal yeri yan tarafa doğru bu foto düz gibi geldi bana eğikliği biraz az gibi bide angel farlar bmwlerde güzel duruyo diğer araçlarda pek hoş durmuyo benim fikrim aracın orjinalliğini bozma derim ama yine tabi sen bilirsin bu arada 6n ile 6kların parçaları aynı istersen bi dene

ReDDeviL

Benim aracim 6n angel kullaniyorum gayet şik ve guzel duruyo uyma konusunda pek emin degilim sonar marka kullaniyorum tavsiye ederim
ADK

b_yalman

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 15 Kasım 2010, 22:30:11
Benim aracim 6n angel kullaniyorum gayet şik ve guzel duruyo uyma konusunda pek emin degilim sonar marka kullaniyorum tavsiye ederim

Aracınızın angel farlı olarak resimlerini görebilirmiyiz..
Şimdiden Teşekkürler
Bülent YALMAN
1975-İZMİR

ReDDeviL

ADK

borauto

evt arklar ya hb polonun angeli classice oluyomu
burak vatan 06 mekan 09

alper19

Alıntı yapılan: borauto - 13 Şubat 2011, 18:38:39
evt arklar ya hb polonun angeli classice oluyomu
ben sahibinden.com da gormustum classice oturtmuslar hb farlarini yanliz far altindaki lipde degismis hb lipi takmislar biraz islem yapmislar sanirim lipe adam liple beraber satiyodu farlari

borauto

alper bu dedigin anakarada olanmı lacivert classicte
burak vatan 06 mekan 09

sossi

angel farda sonar başka yok  ;) junyan ve fk çok emitasyon duruyor
20 valve 2.0 5 silindir 175 hp

alper19

borauto

burak vatan 06 mekan 09

borauto

burak vatan 06 mekan 09

hasan_44

arkadaşlar polo classic angel far satıyorum.2 ay kullanılmıstır.angellar sarı renk yanıyor.merceklıdır.polo classiclerle birebir uyumludur

hasan_44