VOLKSWAGEN, Scirocco severler ile bulustu...

Başlatan VWci, 26 Ocak 2006, 11:38:38

« önceki - sonraki »

corrado

Araba.Com - Seçtiğiniz ilan yayından kaldırılmış, süresi dolmuş, ya da ilan mevcut değil.

yeni bir konu açmayayım dedim.
ankaralılar bilirmisiniz bu arabayı.
bir ara dergilere çıktıydı sonradan g60 motorlu bir rocco. bu ; o mudur.
drag birinciliğide varmış.illaki bir yerlerden aşinasınızdır.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

VWci

su an resimler gozukmuyor ama ne olursa olsun...14.000 ytl....sasirmis sahibi....

spy

bahsi gecen araç bu, G60 S/C var üzerinde..
aynı ustaya gidiyorduk..ilk orda görmüştüm, aynı renk rocco'yu görünce ilgimi çekmişti..
sonra ivedike taşınınca görmedim bidaha

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

Seni İstanbul'da falan zannediyodum ben.Arada haftasonu kaçamak buluşmalarımızdan birine gelirsin artık :) .
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Erhan

linkteki sciroccoyu hatırlamıyorum ama ivedikte bir vw parçacısının önünde mor renkte sık sık gördüğüm bir scirocco var.

spy

hep gelmeyi düşünüyorum ama haftasonları cok yoğun oluyor.. birde siz hiç söylemiyosunuz nerde buluştugunuzu bana :(

G60

Cumartesi bi kaçamak yaparız sanırım.Yarın akşam kesinleşir.Haber veririz sanada :)

VWci

simdi gordum resimleri...eski bir tuning dergisinde cikmisti ama o zaman 06 S plaka idi ve daha temiz gozukuyordu...biraz bozulmus gibi....

ertanoy

Geçen sene gördüm bu arabayı.Beni yolda durdurup kalkalım falan dedi.Yok sağol deyince "ama benim araba 240 beygir,geçerim seni"dedi.Dedim iyi o zaman daha ne ;).Bir senede 30 beygir kaybetmiş :)

TuningLINE

Alıntı yapılan: ertanoy - 07 Aralık 2006, 09:38:10
Geçen sene gördüm bu arabayı.Beni yolda durdurup kalkalım falan dedi.Yok sağol deyince "ama benim araba 240 beygir,geçerim seni"dedi.Dedim iyi o zaman daha ne ;).Bir senede 30 beygir kaybetmiş :)

;D ;D ;D ehuehuehue çok iyi yaa bravo abi sana
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz