koltuklari nasil temizlerim?

Başlatan smyrna-izmir, 15 Nisan 2010, 22:12:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smyrna-izmir

2000 mod.bi golf4,üm var gecen sene koltuklari bi temizlemeyi denedim iyice batirdim,su lekeleri felan kaldi..koltuklari acaba nasil iyi bi sekilde temizleyebilirim..arka koltuklar iyi ama önler baya bi lekeli ve kirli görünüyo.

brkpls

ben geçtiğimiz haftasonu temizledim ve oldukça güzel oldu bir kutu kosla elde yıkama için aldım ve köpürterek sünger ile koltuklara uyguladım tertemiz oldu , isterseniz resimlerini gönderiyim

yesilkrt

temizlik robotuyla yapıyorum çok güzel temizliyor. tavsiye ederim
MK-IV- Comfortline

ÜRENCİK

halı yıkama makinesini tavsiye ederim ben onunla temizlemiştim
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

passione34

bende kosla ile yapmıştım..güzel temizliyo ve kokusu çok güzel.

cave_man_001

halı yıkama makinesi süperr!! :tamamdir

maminci

Sonaxın koltuk temizleme köpüğü var bende, o da çok güzel temizliyo ama sonrasında elektrik süpürgesiyle kalıntıları almak gerekiyo.

keyn_apex

Ben bugün kosla ile temizledim ama önce tüylenmişti koltuklar onları jilet ile kazıdım üstüne kosla ile sildim güzel oldu benim döşemeler acık renk oldugu için kiri cok belli ediyordu şimdi temiz oldu 3 saaten fazla ugraştım ama  :)

smyrna-izmir

peki bu kosla ile nasil temizleyecegiz,yani kurumasi felan uzun sürmüyormu?

keyn_apex

ben döşemler için olanını aldım siprey şeklinde ama sprey cok kullanışlı olmadı bende sulandırıp bi bez yardımı ile sildim koltukları cok ıslak olmadı bir saat güneşde durduktan sonra kurudu

passione34

3 lt. kadar suyu bi kovaya boşalt..üzerine 1 çay bardağı kadarda kosla dök..temiz bi havluyu kovada iyice ıslat sonra havluyu sık ama çok sıkma biraz nemli kalsın..sonra o havluyla koltuk tavan döşemesi nereyi istiyosan sil..ben böyle yapıyorum..