Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
2 Mayıs 2010 Abant Buluşması - Piknik Mangal Cızbız - Sayfa 4

2 Mayıs 2010 Abant Buluşması - Piknik Mangal Cızbız

Başlatan G60, 12 Nisan 2010, 21:31:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

taha_jetta80

restonun%50 sinin bittiği bi güne denk gelmiş yaa :-\ inş bi kaç ay sonra bidaha yapılır bi organizasyon...

mecamir

ben de gelsem  :D beni zabahın köründe zabuha'dan alacak vatandaş var mıdır? ama akşam erken dönmem lazım, Cem'in nişanı var :)

escocem

Alıntı yapılan: mecamir - 17 Nisan 2010, 23:53:01
ben de gelsem  :D beni zabahın köründe zabuha'dan alacak vatandaş var mıdır? ama akşam erken dönmem lazım, Cem'in nişanı var :)

sabuhaya bnm botokslu kendi gelemez ama sen gelirsen alıp boluya gazlayabilirsin :)

mecamir

Alıntı yapılan: escocem - 18 Nisan 2010, 00:07:05
sabuhaya bnm botokslu kendi gelemez ama sen gelirsen alıp boluya gazlayabilirsin :)

bakma gideceğimden değil aslında, erken gelip yardım edeyim istiyorum, öylesine yazdım belki erken dönen olur diye :)

Ouzoo

Alıntı yapılan: mecamir - 17 Nisan 2010, 23:53:01
Ben istanbuldan gelirsem seni alabilirim.
Erken derken zaten uzun zaman yolda geçiyor :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ismailtunca81

ankaradan sabah çıkacaklar  bir  yerlerde  buluşup  öyle  gitsek  hem  daha  emniyetli ve zevkli olur diye düşünüyorum

ben kızım ve eşimle  gelmeyi planlıyorum
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

corrado

Alıntı yapılan: wow - 17 Nisan 2010, 07:54:28
Abi bunu bende böyle düşündüm ama dedim heralde ilk gecelerideğildir. :o

oktay amca biz girmiyelim araya  :)
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

ramcho®

®oyal

Alıntı yapılan: ramcho® - 19 Nisan 2010, 18:05:18
ordayım + 4 olabilir...

Tezkereyi aldınmı,yoksa izindemisin?

ramcho®

askerlik mi kalır bu zaman a 2 ay oldu geleli neredeyse...

10-UR

Alıntı yapılan: ismailtunca81 - 18 Nisan 2010, 11:50:53
ankaradan sabah çıkacaklar  bir  yerlerde  buluşup  öyle  gitsek  hem  daha  emniyetli ve zevkli olur diye düşünüyorum

ben kızım ve eşimle  gelmeyi planlıyorum
ıstanbul yolundakı hıpodrumda bulusulcak saat 09:00 da buyuk ıhtımal herkes oraya gelır ılk basta dırek gıden olmaz sanırım
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 10-UR - 19 Nisan 2010, 19:45:31
ıstanbul yolundakı hıpodrumda bulusulcak saat 09:00 da buyuk ıhtımal herkes oraya gelır ılk basta dırek gıden olmaz sanırım
Konvoy halindede gitmenin zevki bi başkadır beh  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

10-UR

aynen oyle,bu arada ankaradan kaç kişi gidicek
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.