Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 15

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

d3n1s

Alıntı yapılan: GHOST - 16 Haziran 2010, 09:28:23
18 standartında var aracın zaten ouzo :)  sıkıntı yok cumartesi takıyoruz coiloverları bakalım.

bende sevmiyorumda vw öyle uygun görmüş keşke alum yapsalarmış daha iyiymiş, carbon ile kaplasam nasıl olar acaba o kısımlar  ::)

bence gayet tatlı olur  :tamamdir

GHOST

Alıntı yapılan: OffLineR - 16 Haziran 2010, 10:11:08
Muhteşem olur eğer komple bulabildiysen.

Ben sana bırak artık şu içi, dışını r32 yapdiyorum ammmaa  :D
yok üstad ya dışa içi para yok artık.biraz kendimi toparlayıp,makinayı bitirmem lazım got boosstttttt :)

GHOST

Alıntı yapılan: OffLineR - 16 Haziran 2010, 10:20:03
Dokunmayın  :D
hahahaha :D rolantiye aldım olm :)

OSMAAAAAAAAAAAN pm lerime cvp ver lan sql in şifresini biliom sildrtme vwtr veritabanını bana  >:D

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GHOST

lan halen cevap vermiyon ne pust bi adam oldun sen anahtarlıımda gelmeid halen

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GHOST

stock r32 direksiyonu ya.
tamamen gti ı r32 ye çevirmiş görüntü olarak  :)

G60

Evdeyiz sanki 3 gündür de cevap vermiyoruz. Müdür bu buna konuş he söle şimdi
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GHOST

ganga biliom sanayide yation ama kalorifer ızgarası lazım mı  :D

GHOST

Koni Coiloverlarımızı dün taktık.3-4 testten sonra en optimum ayarlarda bıraktık.Şuan önlerimiz 4cm,arkalarımız 3.5cm yükseklikte.Ön kısımlar arka kısıma göre biraz daha sert.Genel sertlik oranı yarıdan daha düşük.
Performans/ konfor oranına bakcak olursak. Bu kadar iyi olacaklarını düşünmüyordum.Boşuna coilover kelimesinden korkmuşum aylarca.standart spor suspansiyondan koni fsd ler ile karşılaştırırsam arada dağlar yok hatta daha dinamik.Şuan inanılmaz şekilde mutlu etti beni.Herkese öneririm,eğer tüm arabalarda bu sonucu verecekse.Günlük kullanımda çukurda tümsekte vb yerlerde tangur tungur modum yok.
Performans olarak aracımın kafadan kayma problemi tamamen ortadan kalktı.Şuan aracın abuk sabuk viraj tepkileride yok.Frenlerim daha dinamik.Standart bir araçta bile suspansiyonların çok iyi olması insana güven veriyor.
Maşallah diyor 2 resim ekliyorum.Aracın yeni resimlerini çektik güzel bir yerde. Onuda ayrıca eklerim.

[IMG]http://img684.imageshack.us/img684/9420/42291271.jpg[/img]
[IMG]http://img341.imageshack.us/img341/2180/55509516.jpg[/img]

ALPER.

41 kere maşallah, hele son resmi takvim yapmak lazım  :sevgi: