Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MkIV GTI 1.8T - Sayfa 56

Golf MkIV GTI 1.8T

Başlatan GHOST, 12 Nisan 2010, 11:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

Alıntı yapılan: OffLineR - 22 Ekim 2010, 11:35:31
Döndüm  :t

Benim nie haberim yok  ::)

Alıntı yapılan: barracuda - 22 Ekim 2010, 11:46:26
agacan siyah silikon iidir garantilidir.bantı boşver yüksek süratlere çıkacaksın uçar gider vallah :) arkadan

Aynen aga full emiş oldu makina :P

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GHOST

nizam

gaz pedalının altında yumurta var değimi gerçek oldu desene kasım ortası performans alırsın galiba ay bası maaş filan gelince :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

GHOST

ayw bende cebime bakiom burdan pm görmeyince cepten döncen sandım,siteyede cepten girince read yapmıs pm i  :saskin:

barracuda

olm yağmurlar başlamadan bitirde kuru havada gazlayak biraz :)  yağmurlar başlarsa taaa yazı beklmek gerek...

GHOST

lan keyfimdenmi bekliyom aga sende bi acayipsin ha :) daha gazlamama çok var, debriyaj alıcaz.. zaten her halukarda birkaç ay sonra alırım.Yaza kısmet zaten.istanbulun kışından bişi olmaz yine bakarız keyfimize.

freeman

3m in outdoor bantı gerçekten muhteşem plakayı yapıştırmıştım sökmek icap etti tamponla birlikte geliyordu yarım saatte zor söktüm, tabi plaka mefta oldu :) araba boşta olsa plakadan bağlayıp çekebilirdim heralde :D
bide yenisi çıkmış 50kg dikey taşıma kapasitesi falan diyordu, temizlemeside gayet başarılı ;)

gültekin77

Alıntı yapılan: OffLineR - 22 Ekim 2010, 10:21:04
Ben kıyamadığım için bagaja spoiler takamıyorum ya  :D :D

Amma yaptın ha Koray'ım,
Gel alalım ikimizde birer aded, ;)
gerçi sen orj. istersin hep 8)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

GHOST

Elimdeki fiber copyi boyayip oem kutuda oem die satarim okdr iddali :D
Ben elemanlara begenirsek dahga fazla alicaz en iyi calismani yolla dedim en basinda :)

Timuuu eyw ! ;)