Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bmw e30 =) yeni foto syf: '14' de - Sayfa 2

bmw e30 =) yeni foto syf: '14' de

Başlatan sheker_, 11 Nisan 2010, 03:05:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sheker_

Arkadaşlar fotograf boyutları için kusura bakmayın acemiliğime verin =) Bugün müzik sistemide tamamladım 4 teker disco bar oldu =)) ats cup'ın 13 ' jantlarını buldum 13 ' oldugu için sıcak bakmıorum siz ne dersiniz 14 15' lik bi jant düşünüyorum en az 7 ofsetli ama ats lerde çok uygun geldi lastiklerimde yeni atslere takarim bir süre kullanırım lastik için ekstra bütçe ayırmam gerekmez kısa vadede. kafam karıştı  :/

burak.akın

ama harbi şekermiş yaa :)) beklediğimden daha süper bi araç

sheker_

vallahi benimde beklediğimden güzel bir araç kendi kendime nazar etcem. tühh maşallah =))

crank

rengi cok tatliymis masAllah hayirli gunlerde kullan ;) jant konusuna gelince aracin 1300 cc galba 13 ats iyidir aracini fazla yormamis olursun...

GolfMk1Cabrio

HArbiden sheker gibi tatlı MAŞALLAH 13 ATS güzel jant bence al derim hem aracını yormaz ilerde 15 ATS'ye geçiş yaparsın ama ben 13 ATSleri al derim  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

nizam

bu araba sanki ankaradaydı satılık ilanı vardı galiba resto yapılmıs gibi kazasız belasız kullan
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

demirzaf

Hayırlı olsun, ne kadara aldınız acaba? ::)

sheker_

Arkadaşlar Sheker benım lakabım araba seker gıbı denk geldı butun sıtelerde kullanıcı adım sekerdır
ben 13 sene once seker hastası oldum odur budur Sheker =)) arabanın şekerliği denk geldı. arabayı ıstanbul kartaldan aldım 4 bin tlye aldım.

GolfMk1Diesel

Kartaldamısın aracı Sahibinden.com da ve kartalda gördümde.. :) ;)
Kılıçoğlu Garage.

sheker_

Evet kartal'dayım Kartallıyım .

GolfMk1Diesel

Galerideydi galiba.. ;)

Hemen arkasındada Bi Kırmızı tatlı bir Mk1 vardı..  :) :)

2.Sinide inceleme fırsatı buldum.. :)

2side çok şekerdiler  Tekrar tekrar hayırlı olsun.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

sheker_

Ben yaklaşık bir aydır arıyordum mk1 gitmediğim şehir kalmadı neredeyse 3 000 3500 arası birsey bakıyordum bunada 4750  diyordu aşıyordu beni biraz ama sora karar verdim nede olsa alsam 3 000 e yaptırcam aynı paraya gelıceti. Birde kırmızı diesel vardı oda kartalda sanayide cok temizdi oda  3600e anlaşmıştık fiyatta .sora benımkını 4 e werırse alırım dedım gittik pazarlık yaprık vur aşşa çık yukarı 50 tl nın 1 saat muhabbetını yaptık =))) sıkıldım ve en sonunda dedımkı 4001 desen vermıyorum işine gelirse gider dieselı alırım.kısmet buymuş:)) iyikide bu olmuş