Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bmw e30 =) yeni foto syf: '14' de - Sayfa 13

bmw e30 =) yeni foto syf: '14' de

Başlatan sheker_, 11 Nisan 2010, 03:05:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

e12

tadını ıyı bılırım bmw nın ..bılırsınız...

sheker_

arkadaşlar hepiniz güzel temennileri için teşekkurler gerçekten çok başka bi araç her ne kadar şeker kadar ilgi çekmesede yinede yanlarken bütün gözleri üzerime çekebiliyorum. :D  :D ama lpg şart  sıralı sistem fiyatlarından haberiniz varmı ?

e12

Alıntı yapılan: sheker_ - 28 Temmuz 2010, 14:00:47
arkadaşlar hepiniz güzel temennileri için teşekkurler gerçekten çok başka bi araç her ne kadar şeker kadar ilgi çekmesede yinede yanlarken bütün gözleri üzerime çekebiliyorum. :D  :D ama lpg şart  sıralı sistem fiyatlarından haberiniz varmı ?
atıker 990 tl 10 taksıt sanırım...

sheker_

taksit işi yalan nakit olur söyle 600 700 e yokmudurki yaa gerçi bu arabaya boyle 1 ay bınsem 1000 tl benzın parası werırım :D

e12

Alıntı yapılan: sheker_ - 28 Temmuz 2010, 15:36:35
taksit işi yalan nakit olur söyle 600 700 e yokmudurki yaa gerçi bu arabaya boyle 1 ay bınsem 1000 tl benzın parası werırım :D
ben 325 i cayır cayır yakardım...ama tabı benzın 1.90 tl idı :D ;D ;) fotoları benım konumda mevcut..

sheker_

aynen benzın 2 tl olsa zaten bırak arabayı ewde bıle benzın yakarım :D

e12

Alıntı yapılan: sheker_ - 28 Temmuz 2010, 16:08:12
aynen benzın 2 tl olsa zaten bırak arabayı ewde bıle benzın yakarım :D
ben ole yapıodum... 8)

Han

ne güzel valla benzinin kokusunada bayılırım zaten :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Han

olabilirim valla :D  :halazn: havagazıyla gitmiyorki süpürge gibi :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

VW'den sonra alıcağım 2. aracım BMW E30'dur  :sevgi: Dün benim cabrioyla gezerken bi tane E30 cabrio gördüm gece gibi siyah brocklarıda çakmış farlar parlamasa bide jantlar arabayı mümkünatı yok göremezsiniz  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

sheker_

komple soydurup renk deişikliği yapıcam ufak tefek çürükleri yapılcak ucuz ve kaliteliişçilik yapan bi usta bulmam lazım =/ renk olarakta tam karar wermiş deilim kalın simli kırmızı en aklıma yatan renk ama deyicek bi renk olurmu bilmiyorum ??