Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
İkici El Araç Alırken Sadece Kaporta ve Km'ye Odaklanmak Ne kadar Doğru ?

İkici El Araç Alırken Sadece Kaporta ve Km'ye Odaklanmak Ne kadar Doğru ?

Başlatan mateksin, 31 Mayıs 2010, 21:12:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mateksin

Arkadaşlar ikinci el araç alırken herkesin birleştiği iki nokta km ve kaporta. Ancak ben başka bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum. Bunlar birinci iç kabin. Malumunuz aracın dışında değil içinde yolculuk ediyoruz. Örneğin bir torpido gözünün kırık olması, klimanın arızalı olması, direksyon pompasında arıza olması, bol bol sigara yanığı (tavanda bile.) :o , katalizör arızası ya da iptali, kapı yanlarında kırık dökük parçalar bu örnekler artırılabilir. Ve işin kötü yanı araç alım hengamesinde tüm bu olumsuzluklardan bir ya da bir kaçı gözden kaçabiliyor..Bence dikkat edilmesigereken konular bunlar...

maminci

Zaten araç bakımlıysa genel olarak bakımlıdır, bir yeri iyi bir yeri kötü nadir raslanan bir durum, sizin saydıklarınızın hepsi tek başına satın almama nedeni.. >:(

fosilci

Alıntı yapılan: mateksin - 31 Mayıs 2010, 21:12:45
Arkadaşlar ikinci el araç alırken herkesin birleştiği iki nokta km ve kaporta. Ancak ben başka bir kaç noktaya dikkat çekmek istiyorum. Bunlar birinci iç kabin. Malumunuz aracın dışında değil içinde yolculuk ediyoruz. Örneğin bir torpido gözünün kırık olması, klimanın arızalı olması, direksyon pompasında arıza olması, bol bol sigara yanığı (tavanda bile.) :o , katalizör arızası ya da iptali, kapı yanlarında kırık dökük parçalar bu örnekler artırılabilir. Ve işin kötü yanı araç alım hengamesinde tüm bu olumsuzluklardan bir ya da bir kaçı gözden kaçabiliyor..Bence dikkat edilmesigereken konular bunlar...

bunlara bakarsak 2 el araba alamayız gider sıfır araba almak zorundayız  ;)

cemdermen

arabanın moturunu 2000-3000 liraya yenileyebilirsiniz fakat koltuk takımı, torpido, tavan döşemesi, direksiyon vs aksamları yenileme maliyeti çok daha yüksek..

araç 30000km olsada şöförün elleri çok terliyordur, direksiyon simidi çok çabuk eskimeye başlar ya da kapılardaki tutacaklar filan bu konuda yapılacak hiçbirşey yoktur..
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control