Yeni Resimlerle Rp 186( NAZAR DEĞDİ)

Başlatan MK1_pwer, 04 Nisan 2010, 18:48:28

« önceki - sonraki »

MK1_pwer

:tamamdir :tamamdir
!!!Küçük Ama Etkili!!!

cabrio63

arkadaki yazıları ve japon arabası egsozunu sökmen  dileğiyle araban çok güzel ;)

Mk1GTI

Arkadaki yazıyı bir mk1 ci ye yakıştıramadım işin açıkçası..  :'(
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

suskun

bencede yazıyı söksen iyi olur
H.G WORKS

GolfMk1Diesel

sisler, jantlar, yazılar.. >:( :bekleriz:
Kılıçoğlu Garage.

cery

arkalar da biraz basılmalı. öne göre orantısız durmuş. daha ince taban ve daha ince yanak lastik olsaymış. aahh ah

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 04 Nisan 2010, 20:22:28
sisler, jantlar, yazılar.. >:( :bekleriz:
İlk 3'ü gitmeli ve yere basılmalı bence  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mami6848

Bu cms ler beleşmi geldi biyerden asla bir mk1 e takılmıcak jant ver kuşlara taksınlar onu.... :tamamdir

crank

1- arkadaki yazilar
2-eksoz
3-arka silecek
4-cms jantlar
5-sis farlari
6-ceki demiri ve piriz
bu saydiklarimin hepsini tofas i olan bir arkadasina hediye et hem sevaba girersin hem araban daha guzel olur ;)

MK1_pwer

arkadaki yazılar birisi okuduğum okul o yazı olmadan sıkıntı oluyo girerken diğeride çok sevdiğim bi arkadaşımın ricası
eksozu ve sisleri söktüm (arabayı parka aldılar onun için :) )
cms ler bedava geldi güzel olacak ucuz bi jant arıyorum takaslı (araba sürtmeyecek)
çeki demirini bende düşünüyorum söktürmeyi ama babam dokundurtmuyo :)
!!!Küçük Ama Etkili!!!

al_pacino

Abi öldürmüşünüz sizde arabayı ya bence güzel duruyor. fena değil böylede

Mk1GTI

Araba güzelde sanırım bende dahil arkadaki yazıdan dolayı güzel bir araca yakıştıramadığımızdan biraz kırgın yaklaştık  :bekleriz:
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"