Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
34 UH 4246 benim cihazZzZz...!

34 UH 4246 benim cihazZzZz...!

Başlatan suskun, 25 Mart 2010, 00:08:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

Foruma yenı katıldım cümleten merhaba. buda benım makine  :tamamdir

[/list]

cemdermen

merhaba,

kazasız belasız güle güle kullanman dileğiyle, güsel araban var  :tamamdir
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

suskun

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

dt kaya

h.g. kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
Bursa nın neresindensiniz?

GolfMk1Cabrio

Aramıza hoşgeldin araç güzel çok faça duruyo plaka 34 ama Bursa yazmışsın bende BURSA dayım neresindesin Bursa'nın ?  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

passaterdem

maşallah :) kazasız belasız cezasız binmen dileğiyle ii forumlar  :tamamdir
Gidenlerin ardından ilk defa bakmıyorum.. Alışkın duygularım.

mertkoray

suskun

istanbuldaydım işim dolayısıyla ama artık buradan devam edıorum işime emek korupark avm de.ev  olarak yıldırımdayım bıdahakı organıze bulusmaya katılmak ümidiyle artık  8)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: suskun - 26 Mart 2010, 18:08:17
istanbuldaydım işim dolayısıyla ama artık buradan devam edıorum işime emek korupark avm de.ev  olarak yıldırımdayım bıdahakı organıze bulusmaya katılmak ümidiyle artık  8)
Bugün koruparktaydım ne işle meşgulsün ben çok sık geliyorum koruparka okul zaten organize sanayide  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

TwinCept

hayırlı uğurlu olsun..Aman diim fırçaya girme çok çiziyo boyayı  :)

suskun

GECEN HAFTA PASTA ATTIRDIM ELİMLE SILIORUM ARTIK  ;D .SENINDE ARABAN COK TEMIS MAŞALLAH KAZASIZ BELASIZ...
CARBON ÇALIŞMANIDA TAKIP ETTIM GAYET BAŞARILI

İYİ FORUMLAR

TwinCept

Saol teşşekür ederim cümlemizin arabaları süper nede olsa vw  :) Bir tek jant ve yay kaldı bakalım jantı kararlastırdık ebatlardan cekınıyorum nasıl olacak die 195/45/16 modeli eklerim resim olarak  yanaklar 45 düşünce yayda isteyecek onada pek aklım yatmıyor arkaya 3 kişi oturdumu yaylarla sürtme yaşayacağım bakalım nasıl olacak araştırma içerisindeyim

Mk1GTI

Hoşgeldin iyi forumlar...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"