Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yağ markası

yağ markası

Başlatan mu1977, 23 Mart 2010, 17:48:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mu1977

arkadaşlar 2004 tptronic fsı golf kullanıcısıyım  motor yağı hangi marka  ve kaç numara  önerirsiniz

06onur

Tsi 5-30 sizinkide öyle olmalı genelde Castrol ama ben delphide kullandım iyi yağ ve ucuz elf te uygun
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

mecamir

Alıntı yapılan: 06onur - 23 Mart 2010, 23:27:12
Tsi 5-30 sizinkide öyle olmalı genelde Castrol ama ben delphide kullandım iyi yağ ve ucuz elf te uygun

hiç bir zaman turbo ve atmosferik araçların yağ kalınlığı aynı olmaz ;)

Yaşadığınız il neresi? Hava sıcaklığı ortalama ne kadar?  Ülkemiz şartlarında aracınızda yazın kullanabileceğiniz yağ 10W-40'tır.
10W-40 Castrol ya da Nulon öneririm. Kendi fikrimdir, yazın 10-40'dan ince yağ kullanırsanız motorunuzda su etkisi yaratır. kışın yaşadığınız yer soğuk oluyorsa o zaman 5-30 tercih edebilirsiniz.

eros

ben castrol edge 5/40 kullanıyorum

ercan_ege

arkadaşlar benim aracada serviste mobile marka ince yağ koydular 5/40 galiba. kaputtada castrol yazıyo acaba fark varmıdır aralarında...
ErcanEGE
VOLKSWAGEN BİR AYRICALIKTIR.

maverick

ercan ege önceden ne marka yağ konulup kullanılmış ise o markada devam etmeniz önerilir
herkese kazasız belasız günler sürüşler dilerim
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

serhat

evet önceden ne konuyosa onunla devam edilmelidir  ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

ercan_ege

abi bi özel servise götürdüm bütün kimyası değişti arabanın... bide yağ çıktı başımıza
ErcanEGE
VOLKSWAGEN BİR AYRICALIKTIR.

06onur

5-40W 0-40 yerine göre eksiltme yaptığını duymuştum. 10-40 ve 5-30 daha uygun düşüyor Türkiye koşukllarında ama sıcak bölgelerde tabi ki değişkenlik gösterecektir. benim orj. 5w-30 ondan devam ediyorum.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

maverick

5w40  ın değilde 0w40 ın eksiltme yapması normal ne de olsa yağ daha ince

herkese kazasız belasız günler dilerim
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM