Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Nihayet aracımı aldım :) resimler.. - Sayfa 5

Nihayet aracımı aldım :) resimler..

Başlatan redmonster, 18 Mart 2010, 16:43:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

redmonster

bu torpido bağlantı vidalarının yerlerini gösteren bi şema yada benzeri bişeyler bulabilirmiyim acaba :)
Ne Kadar Duman O Kadar Randuman ..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: redmonster - 24 Nisan 2011, 10:27:06
bu torpido bağlantı vidalarının yerlerini gösteren bi şema yada benzeri bişeyler bulabilirmiyim acaba :)
Bende yok ama biri yüklerse bende çok sevinirim  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

redmonster

birçok kişinin işine yarayacak sanırım ama bu konuyu golf MK2 kısmında dile getirmek daha doğru olur sanırım : )

redmonster

arkadaşlar resim nasıl eklerim bulamadım yardımcı olabilir mi biriniz ?

STAK67

redmonster

sağol kardeşim ben beceremedim . yardımın için teşekkür ederim.

Mk1GTI

Çok orj. bir güzellik inşallah istediğin gibi olur güle güle kullan.. TR deki ender GTD lerden. Kliması nedurumda.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

redmonster

klimasının orjinal motoru 1 ay önce falan kullanılmadığı için kitlemişmi ne komple sıfır klima motoru hortumları gazı vs 700 lira verip yaptırdı ben şahidim :)) zaten resimde motor gözüküyor dinamonun altında sıfır olarak..

redmonster

pardon klima motorunun göründügü resmi koymamışız..

redmonster

birde sormak istediğim bikaç soru var bilginiz varsa çok sevinirim aracın arkasında sol stobun altındaki anahtar deliğinin ne işe yaradığını bilen var mı ?

MeTHea35

kazasız belasız Plaka da güzelmiş araçta  :tamamdir

STAK67

redmonster

ya anahtar içine oturuyo ama kullanımladığı için çevirilmiyo bende zorlayıp anahtarı kırmak istemedim..