Taş izi ve çizik giderme

Başlatan ÜRENCİK, 17 Mart 2010, 19:27:32

« önceki - sonraki »

fosilci

Ayriyetten yagmurlu havalarda camur geliyor arabaya toz toprak bunlar arabanın üstünde belli etmiyor cok az gözüküyor su tutturdugunda hepsi akıp gidiyor bişi kalmıyor bana bu ürün yetiyor fazla bile diyebilirim :D

blackboyss

fosilci

İngiltereden yada Amerikadan geliyor yaklaşık kargo parasıyla birlikte 75-80 TL arası tutuyor.

Kullanıma baglı ama bana 3-4 sene yeter :D 75 arabayı kesin cıkartır gibime geliyor

blackboyss

fosilci

Sıvı Cila degil serkan kardes dedigim gibi epey bi kullanırsın. yalnız aradaki farkı cidden kıyaslamaya gelmez amatör olan insan dahi anlıyorsa gerisini sen düşün :)

blackboyss

hay ben bu gavurların ya yurt dışından almak sıkıcı bir iş ebay'de varsa bakalim bari napalim TR de satan yoktur sanirim  :(

fosilci

Valla bende benim arkadasa söyledim o getirtdi 10 günde geliyor en kötüsü. Benim sizlere tavsiyem bu ürün arkadaslar kullandım gördüm şimdiye kullandıgım cilalar hikaye geldi :) Sonax'ın 34 TL aldıgım bi cilası vardı güzeldi ama bunun gibi degil asla olamazda Nigrin Kullandım oda asla olamaz arkadaslardaki degişik cilalardan denedim oda bu kadar iyi degildi şiddetle tavsiye ediyorum arkadaslar :D  :sevgi:

blackboyss

Sen Getir Ticarete Başla Bizde ufak bişi ver Deneyelim  ;D

blackboyss

fosilci

Ankara'ya yolun düşerse gel uygulamayı yapalım :)

ozkan_misirli

Bunu almayı düşünüyorum. Alttada videosu var etkileyici gözüküyor fiyatıda uygun

QUIXX BOYA ÇİZİK GİDERİCİ SETİ - Oto Bakım Koruma

Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

ÜRENCİK

fosilci arkadaşım teşekkür ederim bende cila olarak amway'in cilasını kullanıyorum ama derin çiziklerde çok fayda etmiyor..birde su tutunca aynı etk, oluyorsa arabayı hep silmeye gerek yok demekki malum araç koyu renk..Bu arada temmuzun başında ankara'ya geliyorum bir buluşma ayarlansa harika olur hem arkadaşlarla tanışmış oluruz..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.