Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk2 mk3 satılık parçalar. - Sayfa 7

mk2 mk3 satılık parçalar.

Başlatan taha_jetta80, 14 Mart 2010, 16:57:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

serkan saygın

Alıntı yapılan: alpers3 - 06 Temmuz 2010, 11:40:12
var cıkar onlardan
ama bundan her kapının arkasında birer tane var.o yüzden diğer kiltlerden farklı o bakımdan dedim.yoksa diğer kiltlerden aldım ben sadece bu lazım.onunda sebebi fotoda tırnaklı olan yer kapıda kare şeklinde bir delik yuva var oraya giriyor.
fiyat olarak pm alabilirmiyim?

alpers3

her kapıda bı taneyse her kapıdan sokerız kardes:)

oktaygedikli

mk3 gti koltukları güncelmi fiyat bilgi verirmisin..

alpers3

evet güncel kardes fazlasıyla var elimde araç 4 kapı mı tek kapı mı?

oktaygedikli

tek kapı ön iki koltuk gerekli kardeşim var ise fiyat konusunda bilgi veririmisin.

alpers3

golf-line2

ön kaplara ne istiyosun 4kapı icnmi?

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

alpers3

Alıntı yapılan: golf-line2 - 29 Temmuz 2010, 15:52:26
ön kaplara ne istiyosun 4kapı icnmi?
4 kapıda var tek kapı ıcınde var kardes

yasin_154

GOLF 2 TEKKAPI ÖN KOLTUKLAR VARMI?

Mk1GTI

Alper mk2 dizel km lazım varmı elinde sadece km si bile olsa bana yeter pm den bi fiyat alayım senden varsa.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

61GOLF3

HAYIRLI SATISLAR HOCAM GOLF 3 ARKA KAPI CAM MOTORU VE ANAHTRLARI ELINDE VAR MI ? KAC PARA BIRDE GOLF 3 GTİ SPOİLERI VAR ELINDE SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM.
I ♥ German Style

alpers3

Alıntı yapılan: 61GOLF3 - 04 Ekim 2010, 23:43:03
HAYIRLI SATISLAR HOCAM GOLF 3 ARKA KAPI CAM MOTORU VE ANAHTRLARI ELINDE VAR MI ? KAC PARA BIRDE GOLF 3 GTİ SPOİLERI VAR ELINDE SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM.
var can motoru kardes spoyler sökükte yok bagaj kapağının üzerinde var onuda sokmeyi dusunmuyorum