on koltukların sallanması

Başlatan ertankab, 03 Haziran 2010, 13:18:29

« önceki - sonraki »

ertankab

ya bu on 2 koltugu sabıtlemenın yolu yok mu?

saga sola az da olsa sallanıp sureklı gıcırtı yapıyor. bakıyorum, emnıyet kemerı takılan yerlerın alttakı kanala baglandıgı yerler sallanıyor sanırım :(

alpaslanxvx

kızaklama da problem varmı ?? yataklara oturmama ??

ghostrider

ertan aynı sorun benım arabada var bende bıktım artık bır yeri  duzeltıyorum dıger taraf bozluyor

ertankab

kızaklamadan kastın nedır anlamadım ama soyle anlatmaya calısayım; koltugu ılerı gerı ıstedıgım ayara getırıyorum, arkaya one sallanma olmuyor ama oturdugumda saga sola sallanıyor mu dıye baktıgımda bebek besıgını andırır bır hareketı var.

06onur

kızakta lastikler var sallanmasını engelleyen parçalanmıştır.Şaşmaz Türkyılmaz VW de görmüştür alıp taktırın düzelir
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

alpaslanxvx

şimdi koltuğu tutan 2 tane karşılıklı parça var , koltuk kızağının üstünde rahatça kaymasını sağlayan parçalar , bi de baş kısmında olan var , o da koltuğun dişlere oturmasını sağlıyor , söylediğine göre istediğin mesafeye ayarlayabildiğinden öndeki parça sağlam i bence senin yanlardaki parçalar kırılmış , onlardan alıcaksın 2 tane , taktırıcaksın , orjinal almaya dikkat et , yan sanayiler sert oluyo ve hemen kırılıyo , bu parçaların değeri 5-8,5 tl arasında , orijnal olduğunu da üzerinde vw arması oluyo ve daha esnek bi malzeme oluyo , bnm hepsi kırıktı , zar zor buldum bu parçaları her yerde olmuyo , kızağın üstündekileri 5 tl dan baş kısmındakini 8 tl dan aldım , bilgin olsun  :tamamdir

ertankab

tesekkurler arkadaslar. uygun bı zamanda bakıyım o zaman o parcalara :)