Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Hangi kaplama - Sayfa 2

Hangi kaplama

Başlatan hakkut, 12 Mart 2010, 17:10:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

blackboyss

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 13 Mart 2010, 18:54:31
siz beirde beni düşünün van'da işinin ehli çok bir usta yok bugün açık hava fiitresi taktırdım hava filitresi kapağını kesmeye kalktılar durun dedim o vidalı haberleri yok adamların..
ahahahahahhahaa aynısı bende de var burda bilen tek yer var kazıklıyorlar, benimde Fiat Doblonun radyötör hortumunu kesiyorlardı Allah'tan servisin numarası vardı aradık, ustaya verdiler abi radyötöre giren yerde tırnak var bastırın çıkar dedi aynen öyle oldu yoksa bizim fiat doblonun hortum gitmişti  ;D

maminci

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 13 Mart 2010, 18:54:31
siz beirde beni düşünün van'da işinin ehli çok bir usta yok bugün açık hava fiitresi taktırdım hava filitresi kapağını kesmeye kalktılar durun dedim o vidalı haberleri yok adamların..
Malatya yetkili servisinin port bagajdan haberi yok ;D ;D ;D

ahmetbegen

ben hepsi buradadan sipariş verdim aleminyum kaplama  havalar biraz ısınsın uygulayacağım

blackboyss

tamam sen hangisini aldın ve uygulayacaksin bakalim resimde cek bizlere aynı sorundan bizde muzdaripiz baklim bizde yapalim bari. 8)

serhat

evet malzeme nasıl iyimi yani takınca yanlardan magirus kaplaması gibi çıkıntıları olmasın yada eksiklikleri kalitesi falan nasıl aydınlatırsanız sevinirz :)
WOLFSBURG STYLE ;)

blackboyss

Bu kaplamayı alan ve uygulayan arkadaşımız nerede acaba  ??? RESİMMMMmmm  ^-^

fosilci

Mat siyah daha iyi durur bence :)

hakkut

Bence kaplama yapan sayısı çok az. Sahibinden.com daki golflerin çoğuna baktım hiçbirinde kaplama yoktu. Ben tutulmayan ve önerilmeyen birşey sanırım.

blackboyss

Alıntı yapılan: ahmetbegen - 16 Mart 2010, 19:07:46
ben hepsi buradadan sipariş verdim aleminyum kaplama  havalar biraz ısınsın uygulayacağım

Nerdesin Sen bAkimmmmm  ::) ::)

tufancan

peki bunun orjinal mat siyah rengi nin kaplaması yokmudur hiçbir yerde bulamadım

tugaysaban

Paylaştığınız resimler boya. Bende boyamıştım yapmayı düşündüğünüz tüm plastik aksamları sökün ince su zımparası ardından plastik astarı tekrar zımpara ve son kat boya üstüne vernik olabileceğin en iyisi oluyor yapıştırmalar emanet gibi duruyor.
abs siz olur bbs siz asla..

s1nanozk

[IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/05/08/a6anuda9.jpg[/img]
[IMG]http://img.tapatalk.com/d/14/05/08/3uty4yje.jpg[/img]
Ben de fırça izli titanyum renk yapmıştım kaplamayı.fikir verebilir belki ;)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dirgin